Kaupungin torille pystyttämä suurteltta on yhdistysten ja muiden toimijoiden hyödynnettävissä elokuun 25. päivään asti. Teltassa on käytössä esiintymislava ja tanssiparketti sekä pöytiä, tuoleja ja penkkejä, joten siellä on mahdollista järjestää esimerkiksi erilaisia musiikkitapahtumia ja päivätansseja tai pitää vaikka kirpputoria tai bingoa.

Teltan käyttö on ilmaista, kun siellä järjestää kaikille avoimen tilaisuuden. Tapahtumissa, joissa on alkoholianniskelua ja/tai pääsymaksu, teltan vuokra on 100 euroa.

Telttaa varatessa voi sopia torirakennuksen wc-tilan käytöstä ja oven aukioloajoista. Kaupungilta voi myös vuokrata bajamajoja 20 euroa/bajamaja/ tapahtuma. Ne voi sopimuksen mukaan hakea tekniseltä varikolta, ja ne on palautettava tapahtuman jälkeen tyhjennettyinä ja pestyinä varikolle takaisin.

Vuokralaisen tulee huolehtia teltan ja ympäristön siivouksesta tapahtuman jälkeen. Tapahtumajärjestäjät huolehtivat itse myös mahdolliset anniskeluluvat, meluluvat ja muut tarvittavat ilmoitukset viranomaisille. Meluluvan tarve on aina tarkastettava ympäristötarkastajalta.

Teltan varauksia ottavat kaupungilla vastaan Mika Klimenko ja Tiina Kyösti. Varaukset tulee tehdä sähköpostilla etunimi.sukunimi@parkano.fi

Mikäli telttaa vuokraavat yhdistykset tarvitsevat tapahtumaansa äänentoistolaitteita, niitä voi tiedustella Parkanon Seudun Populaarimusiikkiyhdistyksestä Jukka Suviolta p. 050 340 5594.