Korona-virus

Ajankohtaista tietoa Korona-viruksesta, koronavirustestauksesta ja rokotuksista löydät Kolmostien Terveyden internet-sivuilta.

Koronaviruspandemiaa koskevat Parkanon kaupungin antamat tiedotteet

Tiedotteet on koottu omalle sivulleen. Pääset lukemaan tiedotteita tästä.

Toimi näin, jos epäilet koronavirustartuntaa

Koronaviruksen oireita voivat olla esimerkiksi yskä, nuha, kurkkukipu, kuume, päänsärky, hengenahdistus, ripuli tai haju- ja makuaistin katoaminen. Jos sinulla yksi tai useampi näistä oireista, täytä Omaolo-palvelun koronavirusarvio verkossa osoitteessa www.omaolo.fi tai ota yhteyttä terveyskeskukseen puh. 03 443 3400 koronavirustestausta ja hoidontarpeen arviointia varten. Näytteenotossa noudatetaan THL:n ja PSHP:n näytteenottokriteereitä.

Arkisin klo 8.00-15.30 voit olla terveyskeskukseen yhteydessä myös Pihlajalinna-terveyssovelluksen välityksellä. Lisätietoja Pihlajalinna-terveyssovelluksesta löydät osoitteesta https://www.kolmostienterveys.fi/terveyspalvelut/pihlajalinna-terveyssovellus

Lisätietoja terveydenhuollon palveluista löydät osoitteesta https://www.kolmostienterveys.fi/.

Koronavirustilanne ja alueelliset suositukset

Pirkanmaalla toimii alueellinen pandemiaohjausryhmä eli “koronanyrkki” STM:n edellyttämän alueellisen viranomaistyön organisoimiseksi sekä toimenpiteiden koordinoimiseksi. Viikoittain tiistaisin kokoontuvassa ryhmässä seurataan epidemiatilannetta ja epidemian hillitsemiseen tähtäävien suositusten ja rajoitusten tarvetta.

Lisätietoa koronasta saa THL:n sivulta.