Pirkanmaa on edelleen leviämisvaiheessa, joten alueella ovat voimassa tiukimmat määräykset. Parkanossa ja Kihniössä on edelleen altistuneita tai tartuntoja. Parkanossa on tällä hetkellä viisi altistunutta henkilöä määrättynä karanteeniin. Kihniössä on kolme sairaana, altistuneita ei ole. 

Koronarokotuksiin on nyt paljon aikoja varattavissa. Nuorten kannattaa rokotuskattavuuden nostamiseksi varata nyt aika.  Ajan voi varata sähköisen ajanvarausjärjestelmän kautta joko koululla tapahtuvaan rokotuspäivään tai normaaleille rokotusajoille. Nuoret ja vanhemmat voivat olla tarvittaessa yhteydessä kouluterveydenhuoltoon, mikäli asia mietityttää.  Luotettavaa lisätietoa nuorten rokotuksista löytyy myös Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta Viisi kysymystä ja vastausta nuorten koronarokotuksista

Ensimmäinen (toinen) rokote on Parkanossa 66,8 %:lla (47,3 %:lla) ja Kihniössä 67,9 %:lla (46,8 %:lla) koko väestöstä. Viime lauantaina massarokotuspäivänä rokotettiin Parkanon terveyskeskuksen neuvolassa ajanvarauksella 400 henkilöä ja ilman ajanvarausta 60 henkilöä.

Parkanon kaupunki tiedottaa asiasta seuraavan kerran tiistaina 24.8.2021 klo 17.