• 03.04.2019
  • 17:00

HYGIENIAPASSIKOULUTUS
Koulutuspäivät
3.4. ja 4.4. klo 17-20
Koulutuspaikka
Iisakin auditorio
Sepänkatu 4, 39700 Parkano

Kohderyhmä
Koulutus on tarkoitettu elintarvikealoilla työskenteleville henkilöille, jotka joutuvat työssään käsittelevät pakkaamattomia ja helposti pilaantuvia elintarvikkeita.

Sisältö
 perustiedot mikrobiologiasta ja elintarvikkeiden saastumisesta
 henkilökohtainen hygienia
 hygieeniset työtavat
 ruokamyrkytykset
 puhtaanapito
 omavalvonta
 lainsäädäntö
 viranomaiset

Hinta
Koulutuksen hinta 50€ sis. hygieniapassitestin ja todistuksen

Kouluttaja
Paula Mukka

Ilmoittautuminen
Sitovat ilmoittautumiset ma 1.4. mennessä.
Ilmoittautumiset ja lisätietoja Sari Kuusikko, parkano@4h.fi tai 0400 733134