Liikkuen läpi vuoden on LiikUn ja osallistuvien kuntien kolmen kampanjan kokonaisuus, jossa sisältää LiikU talvella, LiikU Haastepyöräily ja LiikU syksyllä -kampanjat.

Tällä kokonaisuudella kannustetaan kaikenikäisiä ja -tasoisia liikkumaan läpi vuoden pääsääntöisesti eri ulkoliikuntalajeissa. Tietojen kerääjänä toimii ilmainen Liikkuen läpi vuoden -mobiilisovellus, joka toimii älypuhelimessa, tabletissa ja tietokoneella. Sovellus kerää ja tallentaa henkilön omat suoritukset sekä lähettää merkatut kilometrit suoraan kampanjan nettisivulle kuntarankingiin, josta näkee kuntien suoritusmäärät reaaliajassa.

Liikkuen läpi vuoden -mobiilisovelluksen voi ladata ilmaiseksi Google Play tai App Store mobiilikaupoista tai se löytyy myös nettiversiona osoitteesta https://liikkuen.fi/liikkuen-lapi-vuoden. Henkilöt, jotka ovat käyttäneet aikaisemmin Talviliikkuja- tai Haastepyöräilymobiileja, saavat vanhalla koodilla tietonsa uuteen mobiiliin. Jos koodi on unohtunut, löytyy uudesta mobiilista koodin haku toiminta.

LIIKKUEN LÄPI VUODEN KAMPANJAKOKONAISUUS STARTTAA LIIKU TALVELLA -KAMPANJALLA JA PARKANO ON JÄLLEEN MUKANA !

LiikU talvella -kampanja starttaa 10.1.2024

LiikU talvella -kampanja järjestetään 10.1.-31.3. ja kirjauksia voi tehdä talven ulkoliikuntalajeista; hiihto, kävely, sauvakävely, juoksu, lumikenkäily, potkukelkkailu, luistelu, retkiluistelu, pyöräily ja maastopyöräily sekä soveltava liikunta. Eli huono talvi tai lumitilannekaan ei siis estä osallistumista ja kaikki voivat osallistua kampanjaan omien kilometritavoitteiden mukaan.

Kuntakisassa on kolme sarjaa: alle 5000 asukkaan sekä alle ja yli 10 000 asukkaan sarjat. Pääsääntöisesti kirjaukset tehdään mobiili- tai nettikirjauksina, mutta osassa kunnissa on käytössä liikuntakortti, joka toimii hyvänä vaihtoehtona, jos mobiilisovelluksen kokee haasteellisena. Parkanossa liikuntakortteja voit noutaa kirjastolta tai tulostaa tästä omasi.

LiikU talvella -kampanja järjestetään yhteistyössä LiikUn sekä kampanjaan osallistuvien kuntien liikuntatoimien kanssa. LiikU ja kunnat arpovat kaikkien osallistujien kesken palkintoja, joista ilmoitetaan voittajille erikseen.

Kampanjan päätteeksi kaupungin liikuntapalvelut arpoo osallistuneiden kesken liikunnallisia tuotepalkintoja. Mikäli olet laittanuut mobiilisovellukseen omat yhteystietosi, osallistut automaattisesti arvontaan. Liikuntakortteja käyttävät voivat osallistua arvontaan palauttamalla omasta kortistaan kopion kirjastoon 3.4. mennessä. Kirjastossa saat kopioitua korttisi, joten sinulle jää oma versio muistoksi ja kopio arvontaa varten.

Tarkemmat kampanjan tiedot sekä mobiili- ja nettikirjausohjeet löytyvät tästä linkistä.

Lisätietoja antaa myös vapaa-aikapalvelut 044-7865 516 / Elisa.