Terveyspalvelut

Sosiaalipalvelut

Työikäisten palveluista on mahdollista saada apua ja tukea sosiaalisissa ja taloudellisissa ongelmissa. Apua ja tukea on saatavilla myös elämäntilanteiden muutoksissa ja kriiseissä.  

  • Kiireellisissä sosiaalihuollon asioissa voi ottaa yhteyttä sosiaalitoimen neuvontanumeroon 044 786 5351 arkisin kello 8-16. 

 

Taloudellinen tuki 

 

Hyvinvointi 

Asumisasiat

Erityistason palvelut

Kohtaamispaikat  

 

 Omaolo

 Omaolossa voit aloittaa monien julkisten sosiaali- ja terveyspalveluiden käytön nopeasti ja helposti – vaikka kotisohvaltasi. Omaolosta saat tilanteeseesi sopivat suositukset, jotka perustuvat tieteelliseen tutkimukseen ja kansallisiin kriteereihin. Omaolo yhdistää sinut tarvittaessa oman alueesi ammattilaiseen ja ajanvaraukseen.

 

Tuetut lomat

Voit hakea tuettua lomaa eri tahoilta. Tuettua lomaa voi hakea kahden vuoden välein. Tuettua lomaa voi hakea monessa eri elämäntilanteessa. Jokaisella on oikeus hakea lomaa. Lomia järjestetään eri teemoilla ja eri paikkakunnilla, joten kannattaa tutustua eri tahojen lomatarjontaan kun on täyttämässä hakemusta. Apua hakemuksen täyttämiseen voit saada sosiaalitoimistosta.  

https://mtlh.fi/  

https://hyvinvointilomat.fi/  

https://www.solaris-lomat.fi/ 

https://www.nasylomat.fi/ 

https://www.semester.fi/start/  

 

KELAN LINKIT 

Sairastaminen

Työttömät

Kuntoutus

Toimeentulotuki

Asumisen tuet