Parkanon Vesi Oy toteuttaa vesihuollon asiakastyytyväisyystutkimuksen 22.4.-31.5.2021 välisenä aikana. Tutkimuskutsu lähetetään 22.4.2021 automaattisesti niille asiakkaille, joiden sähköpostiosoite tai GSM-numero löytyy asiakastietojärjestelmästämme. Totta kai kaikki asiakkaamme ja alueemme asukkaat ovat tervetulleita kertomaan mielipiteensä toiminnastamme. Jos ette saa tutkimuskutsua, niin internetkysely avautuu linkistä

https://q.surveypal.com/parkanonvesi

Tutkimukseen vastaaminen on helppoa ja nopeaa. Enimmäkseen kysymykset ovat monivalintaa, mutta tietenkin toivomme saavamme myös sanallista palautetta, kehitysideoita, vinkkejä ja vastakysymyksiä tutkimuksen sanallisessa osiossa.

Kiitos jo etukäteen vastauksistanne!

Kyselyyn vastanneiden ja yhteystiedon jättäneiden kesken arvotaan 100 euron arvoinen lahjakortti arvonnan voittaneen henkilön valitsemaan parkanolaiseen kauppaliikkeeseen.

Tutkimuksen toteuttaa asiantuntijayritys Servitium Oy ja vastaukset käsitellään anonyymisti. Tulokset hyödynnetään toimintamme kehittämisessä. Asiakkaiden mielipide on meille tärkeä!

Lisätietoja antaa pentti.kangas@parkano.fi