Parkanon 150-vuotisjuhlavuoden kunniaksi on aloitettu Lämpimin kiitoksin -tempaus. Joka kuukausi juhlavuoden ajan ojennetaan Parkano-villasukat henkilölle, joka on toiminnallaan ja teoillaan lämmittänyt muiden mieliä ja sydämiä. Raati on valinnut ehdolle sukkien saajiksi 22 parkanolaista, joista edellinen sukkien saaja saa valita aina seuraavan.

Ensimmäiset Parkano-sukat luovutettiin Ari ”Nurtsi” Nurmenrinnalle, joka on pitkään tehnyt monenlaista vapaaehtoistyötä erityisesti liikunnan saralla. Raati kiitti Aria monista sydäntä lämmittävistä teoista, joista tuoreimpana mainittakoon esimerkiksi latujen teko Parkanoon tänä talvena.

Ari Nurmenrinta työskentelee yksikön vääpelinä Niinisalossa, ja takana on 32 vuotta virkauraa. Vapaa-aikanaan hän kuvaa olevansa innokas monissa eri harrastuslajeissa mukana olija.

150-vuotiaalle Parkanolle Ari toivottaa pirteää, pitkää ikää ja vireitä vuosia. Hänen mieltään lämmittää erityisesti se, kuinka Parkano nyt uudistuu.

– Uuden koulun tekeminen nostattaa yhteisöllisyyttä ja tuo sitä kautta ihmisiä lähemmäs toisiaan. Tämä koulun uudistaminen antaa myös odottaa erilaisten liikunnan suorituspaikkojen lisääntymistä.

Vapaa-aikatoimen ohjaaja Aino Malinen luovutti tammikuun Parkano-villasukat Ari Nurmenrinnalle lämpimin kiitoksin teoista, jotka ovat lämmittäneet muiden mieltä. Parkano-villasukat on suunnitellut Sylvi Raitio, ja Parkanon Setlementin vapaaehtoiset ovat ne kutoneet.