Tervetuloa tutustumaan Parkanon kaupungin tarjoamiin asumismahdollisuuksiin.

Tarjoamme edullista laatuasumista palvelujen lähettyvillä ja silti rauhallisessa ympäristössä.

Voit tutustua tällä sivulla tontteihimme ja kaavoitettaviin alueisiin.
Tonttiasioissa voit ottaa yhteyttä kaupungin tekniseen johtajaan Jarmo Kyöstiin, p. 044-7865601.

Katso tonttitarjontamme tästä

Rakentaminen Mäkiviinikan alueella on jo alkanut

Mäkiviinikan alue on tunnetun urheilukalastuskohteen Viinikanjoen varrella sijaitseva uusi asuinalue. Alueelta on lyhyt matka sekä keskustaan että katselemaan koskien kuohuja. Viinikan alue on yleisesti rauhallinen ja lapsiystävällinen, vehreän puutarhamainen kaupunginosa. Kesäisin läheinen Leijonapuisto on suosittu ajanviettopaikka, josta löytyy mm. uimapaikka.

makiviinikka

Pentinrannassa on vielä muutama vapaa tontti

Pentinranta on Parkanon uusin asuntoalue, joka sijaitsee ydinkeskustan luoteispuolella Kirkkojärven ja Pentintien  välissä, noin 1,5 kilometrin etäisyydellä  ydinkeskustasta. Sen tasokkaat tontit ovat Kirkkojärven rantamaisemassa ilta-auringon puolella. Asuinalueena  Pentinranta on paitsi kaunis ja rauhallinen myös sijainniltaan mainio. Uusi päiväkoti, koulukeskus ja jäähalli löytyvät puolen kilometrin etäisyydeltä.

Pentinrannan alueella voi päästä toteuttamaan unelman talosta järven rannalla kaupungin keskustan tuntumassa. Alueen kaikilta tonteilta on järvinäkymä, ja osa tonteista on myös omarantaisia. Tonteille on varattu yhteinen venevalkama, ja kaupungin uimaranta on aivan asuinalueen lähellä. Alueen viihtyisyyttä lisäävät myös sinne rakennettavat viheralueet ja puistot.

Pentinrannasta voi myös vuokrata tontin kolmenkymmenen vuoden vuokra-ajalle. Jos vuokralainen  lunastaa tontin omakseen kymmenen ensimmäisen vuoden aikana, kaupunki hyvittää siihen asti maksetut vuokrat takaisin.

pentinranta