Laadukkaita tontteja tarjolla

Parkanossa on tarjolla useita laadukkaita omakotitontteja sekä Kirkkojärven, Parkanonjärven että Kairolammen läheisyydessä.

Artolanrannassa tontteja on vielä vapaana vähän kauempana Parkanonjärven rannasta, alueelle johtavan Villenpolun varrella.

 


Pentinrannassa vielä muutama vapaa tontti

 

Pentinrannassa, Alanderinkaaren varrella on jäljellä kaksi vapaata puistoon rajoittuvaa tonttia. Tonttien kokoa ja rakennusoikeutta on kasvatettu, joten ne ovat ilta-auringon puolella nyt varsin houkutteleva vaihtoehto. Tontit sijaitsevat Kirkkojärven lähellä ja keskustan tuntumassa. Uusi koulukeskus Kaarna, päiväkoti ja jäähalli löytyvät puolen kilometrin etäisyydeltä. Pentinrannan tonteille on varattu yhteinen venevalkama, ja kaupungin uimaranta on aivan asuinalueen lähellä.

Käenmäentien varrella on tarjolla kaksi tonttia, joille rakentava saa oman rannan Kairolammelle.

Myös Heikintiellä, aivan Parkanon keskustassa, on kaupungilla tonttimaata tarjolla. Samoin Kallion alueelle on mahdollista rakentaa Hahkamäenkadun ja Koivukallionkadun kulmaukseen.

 

Karttaan on ympäröity alueet, joissa Parkanon kaupungilla on myytäviä omakotitontteja.

Lisätietoja antavat tekninen johtaja Jarmo Kyösti p. 044 786 5601 ja maankäyttöpäällikkö Erkki Salomäki p. 044 786 5610.

Katso tonttitarjontamme TONTTIPÖRSSIstä.