Uusi alue Artolanrantaan

Parkanonjärven pohjoispäähän, aivan keskustan tuntumaan, tulee uusin omakotitaloalueemme. Artolanrannan uuden alueen kaava odottaa vahvistusta, mutta tontteja voi kysyä jo nyt tekniseltä johtajalta Jarmo Kyöstiltä jarmo.kyosti@parkano.fi, p. 044 786 5601 tai maankäyttöpäällikkö Erkki Salomäeltä erkki.salomaki@parkano.fi, p. 044 7865610.


Pentinrannassa vielä muutama vapaa tontti

 

Pentinrannan kauniilla ja rauhallisella alueella on vielä vapaana muutama tontti Kirkkojärven lähellä. Alue sijaitsee keskustan tuntumassa, ja uusi koulukeskus Kaarna, päiväkoti ja jäähalli löytyvät puolen kilometrin etäisyydeltä. Pentinrannan tonteille on varattu yhteinen venevalkama, ja kaupungin uimaranta on aivan asuinalueen lähellä.

Mäkiviinikan alueellekin mahtuu vielä

Mäkiviinikasta on jo muodostunut mukava asuinalue tunnetun urheilukalastuskohteen Viinikanjoen tuntumaan, mutta sielläkin on vielä tontteja tarjolla. Alueelta on lyhyt matka sekä keskustaan että katselemaan koskien kuohuja. Kesäisin läheinen Leijonapuisto on suosittu ajanviettopaikka, josta löytyy muun muassa uimapaikka ja kesäkahvila.

 

Näiden alueiden lisäksi Parkanon kaupungilla on yksittäisiä tontteja myynnissä eri puolilla keskustaa. Tarjolla on edullista laatuasumista palvelujen lähettyvillä ja silti rauhallisessa ympäristössä.

Tonttiasioissa voit ottaa yhteyttä kaupungin tekniseen johtajaan Jarmo Kyöstiin, p. 044 786 5601.

Katso tonttitarjontamme tästä