AJANKOHTAISTA:


Parkanossa nuorisopalveluita uudistetaan.

Korona-aika on sotkenut osaltaan myös nuorisopalveluiden toimintaa. Eteenpäin kuitenkin mennään kohti rajoittamattomampia aikoja. Parkanossa nuorisotyötä tekee teoriassa kaikki lasten ja nuorten parissa työskentelevät, mutta kaupungin vapaa-aikapalveluilla työtä tekevät kaksi henkilöä, joiden työkuviin kuuluu myös muita vapaa-aikatoimen tehtäviä, kuten liikunta- ja kulttuurityö.

Parkanon nuorisopalvelut aukaisevat alkuvuodesta 2022 linja-autoaseman kupeessa sijaitsevan nuorisotila, Puolen Kuution Kopin, joka on suunnattuna varhaisnuorisolle ja uutena tilana aukaistaan nuorisolle(yläkouluikäisistä ylöspäin) Koulu ja Kulttuurikeskus Kaarnan vieressä sijaitseva Valkoisen talon nuorisotila. Tämä nuorisotilakäyttöön tuleva omakotitalo toimii päivisin kaupungin opetuskäytössä ja iltaisin sekä viikonloppuisin nuorisotilakäytössä. 

Parkanon nuorisopalveluiden toiminnot keskittyvät tulevaisuudessa nuorisotilatoimintaan ja nuorten tapahtuminen järjestämiseen. Nuorisopalveluiden pääviestintäkanavat ovat somessa: Facebookissa Parkanon vapaa-aikapalvelut ja Instagramissa parkanonnuoli. Näissä kanavissa tiedotamme aktiivisesti toiminnastamme, joten nuorten ja nuorten vanhempien kannatta seurata sivujamme.

Nuorisotyötekijät tavoitat helposti somekanavien kautta tai suoralla yhteydellä esim. whatsapp.

Antti 044-7865512

Elisa 044-7865516