Monimuotoiset työpaikat teollisuudesta tutkimukseen ja runsaat vapaa-ajanviettomahdollisuudet tekevät Parkanosta kokoaan suuremman – positiivisessa mielessä. Parkanon kaupunki on kooltaan tarpeeksi iso voidakseen tarjota monipuoliset palvelut tavarataloista erikoisliikkeisiin mutta kuitenkin riittävän pieni ollakseen turvallinen kasvuympäristö. Pystymme myös tarjoamaan toimivan junayhteyden pendelöijille Pirkanmaan sykkivään keskukseen Tampereelle 35 minuutissa, siis ajassa, jonka voi valitettavasti viettää yhtä hyvin aamu- tai iltapäiväruuhkassa kaupunkiseudulla. Kotipieni

Toisekseen pystymme tarjoamaan sinulle ja perheellesi omakotitalotontin ja laadukkaat rakentamismahdollisuudet murto-osalla Tampereen kaupunkiseudun  kustannuksista. Tuomalla perheesi ja rakentamalla omakotitalosi Parkanoon säästät yksinkertaisesti valtavan summan rahaa menettämättä kuitenkaan kiinteää yhteyttä kaupunkiseudun työpaikkoihin ja vilinään.

Perusasiat ja palvelut ovat Parkanossa kunnossa, ja asioihin voi aidosti vaikuttaa paikallistasolla. Huolimatta taantumasta ja kuntien kiristyvästä taloudesta on Parkanon palvelutarjonta kyetty pitämään runsaana. Erityisen tärkeinä on pidetty terveydenhuoltopalveluja, ja Parkanon terveyskeskuksessa onkin esimerkiksi ympärivuorokautinen lääkäripäivystys.

Parkanon kaupungin tavoitteena on toimia kuntalaislähtöisesti. Osallistumalla ja ottamalla yhteyttä kaupunkiin autat meitä kehittämään Parkanon kaupunkia paremmaksi ja sinun toiveidesi suuntaan.