Ajankohtaista:


TOISEN ASTEEN URHEILUPAINOTTEISUUS ALOITETAAN SYKSYLLÄ 2019! Urheilupainotteinen opiskelu on mahdollista Parkanon lukiossa ja SASKY koulutuskuntayhtymän Parkanon toimipisteissä järjestämissä kone- ja tuotantotekniikan sekä sosiaali- ja terveysalan koulutuksissa.

Lisätietoa tästä oheisesta julisteesta ja linkistä, ja hae mukaan kevään yhteishaussa!


LIIKUNTAVÄLINELAINAAMO ON NYT AVOINNA!

Kirjastosta voit lainata kirjastokortilla mm. fatbike-pyöriä, lumikenkiä, gymstickejä, kahvakuulia, tasapainolaudan, petanquen, boccian, kävelysauvoja jne. Keväällä on mahdollista myös vuokrata ilmatäytteisiä kajakkeja, sup-lautoja sekä kanootteja.

Lisätietoja: Antti Luusalo, puh. 044 7865 512 tai kirjasto puh. 044 7865 560


UUNITUORE LIIKUNTATARJOTIN ON JULKAISTU, OTA TALTEEN!

Kädessäsi on uunituore paikkakunnan Liikuntatarjotin. Tarjottimelle on katettu runsas annos liikunta- ja urheilumahdollisuuksia kaudelle 2018-2019. On jumppia, peli- ja kerhoryhmiä, kehonhuoltoa ja kilpaurheilua ym. Parkanon kaupungin, kuntokeskusyrittäjien ja liikunta- ja urheiluseurojen yhteistyön ensimmäinen tuotos on tässä, josta eri-ikäisten kuntalaisten on helppo valita edellä mainittujen tahojen järjestämiä liikunta- ja vapaa-ajan harrastuksia.

Parkanon liikunta- ja vapaa-aikatoimi toivottaa liikunnallisia ja mukavia hetkiä kaudelle 2018-2019 ja kannustaa rohkeasti mukaan paikkakunnan liikunta- ja urheilutarjonnan pariin!


MITÄ TEKISIN? -harrastusesitteestä voit löytää juuri sinulle sopivan harrastuksen, tutustu! 


LUISTELUVUORO JÄÄHALLISSA

Parkanon kaupungin vapaa-aikapalvelut / liikunta järjestää parkanolaisille jäähallissa yleisen ilmaisen luisteluvuoron arkipäivisin klo 15.00-16.30 välisenä aikana. Mailavuoro on maanantaisin, keskiviikkoisin (vuoro klo 15.00-16.15) ja perjantaisin. Mailavuorolla on kypärän käyttöpakko. Mailaton vuoro on tiistaisin ja torstaisin. Myös lauantaille tai sunnuntaille järjestetään ns. mailaton perhevuoro, jonka ajankohta vaihtelee pelien ja yms. tapahtumien takia. Viikonlopun vuoroista ja vuorojen mahdollisesta peruutuksista ilmoitetaan PK83:n sivuilla ja Parkanon kaupungin tapahtumakalenterissa. Pukuhuoneet 5, 6 ja 7 on varattu luistelijoiden käyttöön. Luistelijoita ei ole vakuutettu kaupungin toimesta, joten luistelu tapahtuu omalla vastuulla. Lisätiedot vuorosta Veli-Matti Pölöseltä p.044-7865513.

Vapaa-aikapalvelut / liikunta ja Parkanon Kiekko ry


Parkanon kaupungin UINTIVUOROT

Parkanon kaupungin vapaa-aikapalvelut tarjoavat kuntalaisille kerran viikossa mahdollisuuden uintivuoroon alennettuun hintaan Liikuntakeskus Pestiksen (Parkanontie 45) alakerran allasosastolla. 

· Tiistaisin ja torstaisin klo 13-21
· Allasmaksu 2 € / aikuiset, 1,50 € / lapset
· Jokaisella on mahdollisuus käydä kerran viikossa uimassa ja saunomassa alennettuun hintaan
· Paikalla on uimavalvoja

Uimaan mennessä jokainen uimari kirjoittaa nimensä kuntosalin tiskillä olevaan vihkoon ja suorittaa maksun, jonka jälkeen on vapaa käyttämään allasosaston allasta ja saunatiloja. Allasosastolla jokainen on omalla vastuulla, ja alle 12-vuotiaat tulevat uimaan vain huoltajan seurassa. TERVETULOA!