Ajankohtaista:

Tältä sivustolta löydät perustietoa Parkanon kaupungin liikuntapalveluista. Liikuntapaikat löydät helposti Parkanon karttapalvelusta. Liikuntapalvelut käyttävät aktiivisesti viestintäänsä myös vapaa-aikapalveluiden facebook- sivuja sekä parkanonnuoli instagramia. Seuraa näitä somekanavia niin tiedät nopeasti, mitä milloinkin tapahtuu.


Haastepyöräily- kampanja 2022

Haastepyöräily- kampanja alkaa 1.5.2022 – oletko valmiina? Kampanja kestää juhannukseen 26.6.2022 asti. Tänä vuonna kuntakisassa on kolme sarjaa, ja Parkano kilpailee 5 000-10 000 asukkaan sarjassa. Kampanjan tavoitteena on hyvinvoinnin lisääminen pyöräilyn avulla ja samalla kilpaillaan muita kuntia vastaan keräämällä omalle kunnalle kilometrejä henkilökohtaisilla pyöräilyillä.

Kampanjaan osallistutaan Parkanossa mobiilikirjauksin, paperisella haastepyöräilykortilla tai perinteisellä laatikkokirjauksella – valitse näistä mieluisin(kts. linkit). Laatikkokirjauksiin kirjataan yhdelle sarakkeelle 10km matka, katso tarkemmat ohjeet laatikon kirjausvihosta. Haastepyöräilykortteja on saatavilla Parkanon kirjastossa 26.4. alkaen. Oman haastepyöräilykortin voi tulostaa myös suoraan haastepyöräilyn sivuilta Korttiin kirjataan kampanjan aikaiset pyöräilyt ja se palautetaan kaupungintalon postilaatikkoon tai suoraan neuvontaan 29.6. mennessä kirjekuoressa (kuoreen tunnus “haastepyöräily”). Yhteystietonsa haastepyöräilykorttiin, laatikkokirjausvihkoihin tai mobiilisovellukseen kirjanneet osallistuvat automaattisesti arvontaan, jossa mahdollista voittaa palkintoja, kampanjan päätyttyä.

Kirjauspaikat
Kirjauspaikkoja on Parkanossa kolmetoista. Jokaisella kirjauspaikalla on punainen haaste- pyöräilytunnuksella varustettu postilaatikko, jossa olevaan vihkoon suoritukset merkitään.

 1. Keskusta, Koulukeskuksen kenttä
  2. Lapinneva, tie 23 risteys, kierrätyspiste
  3. Yliskylä, vanha kioski
  4. Jaakkola, entisen koulun pysäkki
  5. Vuorijärvi, entisen koulun pysäkki
  6. Linnankylä, rukoushuone
  7. Raivala, entisen kyläkaupan pysäkki
  8. Aure, Vahojärven risteys, pysäkki
  9. Kuivasjärvi, entisen lähikaupan pysäkki
  10. Pohjois-Parkanon koulu
  11. Vatunen, tehdasalueen aita
  12. Lamminkoski, tiehaara
  13. Alaskylä, entinen koulu, kierrätyspiste

Laatikkokirjauspaikat sähköisellä kartalla

Ajankohtaisen kuntakisatilanteen näet omasta haastepyöräilyn mobiilisovelluksesta tai haastepyöräilyn sivuilta http://m.tarzani.com/haastepyoraily/ranking.php

Nyt kaikki parkanolaiset kirjaamaan kunnalle paljon kilometrejä ja polkemaan itselle terveyttä ja hyvinvointia. Huom! laittakaa kalentereihin kuntakumppanuuspyöräilyt: Parkano vs. Kihniö 10.5. unelmien liikuntapäivänä 🙂

 LIIKUNTAVÄLINELAINAAMOSTA VÄLINEITÄ JOKA LÄHTÖÖN!

Kirjastosta voit lainata kirjastokortilla mm. fatbike-pyöriä, lumikenkiä, gymstickejä, kahvakuulia, tasapainolaudan, petanquen, boccian, kävelysauvoja jne. Keväällä on mahdollista myös vuokrata ilmatäytteisiä kajakkeja, sup-lautoja sekä kanootteja.

Lisätietoja: Antti Luusalo, puh. 044 7865 512 tai kirjasto puh. 044 7865 560