Ajankohtaista:


KAUPUNGIN KESÄLIIKUNTATARJONTA

Rantauimakoulu Terveystalon uimarannalla
22.7.-2.8. yhteensä kymmenen Rantauimakoulukertaa arki-iltoina ma-pe. Hinta 20 € / lapsi, yli 6-vuotiaille.
Opettajana toimii uimaopettaja Joni Hulkko.
alkeisryhmä 1 klo 16:00-16:45
alkeisryhmä 2 klo 16:50-17:35
tekniikkaryhmä klo 17:40-18:25

Ryhmiin ilmoittautuminen 3.6.2019-14.6.2019. 

Ilmoittautumislinkki

Kuvan kuvausta ei ole saatavilla.


Kuntalaisten peli- ja liikuntavuoro Parkanon urheilutalolla alkaen 11.6.
Peli- ja liikuntavuorolla on mahdollista harrastaa sisäliikuntaa omilla välineillä. Puntilta löytyvät avoimet kenttäpuitteet mm. sulkapalloon, salibandyyn, lentopalloon ja koripalloon. Salin pystyy jakamaan tarvittaessa kolmeen osaan. Vuorolla ei ole valvontaa, joten liikunnan harrastaminen on omalla vastuulla. Vuoron käyttäjät sopivat keskenään paikan päällä mm. kenttäjaoista ja välineiden käytöstä. Vuoroille ei oteta erillisiä varauksia. 
tiistai 14-16 koko sali
torstai 15-16.30 koko sali


Kuntalaisten perheliikuntavuoro Parkanon urheilutalolla alkaen 10.6.
Perheliikuntavuroilla on mahdollista harrastaa sisäliikuntaa omilla välineillä. Puntilta löytyvät avoimet kenttäpuitteet mm. sulkapalloon, salibandyyn, lentopalloon ja koripalloon. Salin pystyy jakamaan tarvittaessa kolmeen osaan. Vuorolla ei ole valvontaa, joten liikunnan harrastaminen on omalla vastuulla. Vuoron käyttäjät sopivat keskenään paikan päällä mm. kenttäjaoista ja välineiden käytöstä. Vuoroille ei oteta erillisiä varauksia.
maanantai 16-17.30 koko sali (5.8.2019 lähtien vain salit 2 ja 3)
keskiviikko 16-17.30 salit 1 ja 2


Jalkapallon yleisövuoro 
Vapaavuoro kaikenikäisille Pahkalanniemen urheilukentällä. Kentältä löytyy neljä pikkumaalia ja kaksi isoa maalia. Vuoron käyttäjät sopivat keskenään paikan päällä mm. kenttäjaoista ja välineiden käytöstä. Vuoroille ei oteta erillisiä varauksia. Kaupungin toimesta ohjausta vuorolla ei ole. Pelaaminen vuorolla omalla vastuulla.
maanantai 19-20
perjantai 16-18


Kävelyfutisvuoro
Jalkapallosta kiinnostuneilla pelureille helppoa pelaamista kävelyfutiksen säännöillä. Vuoron vetää vertaisohjaaja. Kaupungin toimesta ohjausta/valvontaa vuorolla ei ole. Pelaaminen vuorolla omalla vastuulla.
torstai 18-20


Puistojumppa
torstai 18-18.45. Ensimmäinen kerta 13.6.
Puistojumppa järjestetään Pahkalanniemen urheilukentällä kymmenen kerran kokonaisuutena. Jumppa kerrat: 13.6. 20.6. 27.6. 4.7. 11.7. 18.7. 25.7. 1.8. 8.8. ja 15.8. Huonon sään sattuessa varapaikkana toimii urheilutalon sali. Jumppaohjaajana Sanna Perälä. Puistojumppaan ei tarvitse erikseen ilmoittautua, riittää kun saavut paikalle. Jumppa on tasoltaan aloittelija ystävällinen, mutta ryhmän mukaan sovellettavissa. Jumppa on maksuton.


Kuntalaisten pesisvuoro koulukeskuksen pesäpallokentällä alkaen 5.6.
Rentoa pesäpallon pelaamista pesäpallosta kiinnostuneille kuntalaisille. Pelivuorolla pelaillaan osallistujien ehdoilla. Toiminta ei ole ohjattu ja pelaaminen omalla vastuulla.
Mukaan omat pelivälineet.
keskiviikko 18-20


TOISEN ASTEEN URHEILUPAINOTTEISUUS ALOITETAAN SYKSYLLÄ 2019! Urheilupainotteinen opiskelu on mahdollista Parkanon lukiossa ja SASKY koulutuskuntayhtymän Parkanon toimipisteissä järjestämissä kone- ja tuotantotekniikan sekä sosiaali- ja terveysalan koulutuksissa.

Lisätietoa tästä oheisesta julisteesta ja linkistä, ja hae mukaan kevään yhteishaussa!


LIIKUNTAVÄLINELAINAAMO ON NYT AVOINNA!

Kirjastosta voit lainata kirjastokortilla mm. fatbike-pyöriä, lumikenkiä, gymstickejä, kahvakuulia, tasapainolaudan, petanquen, boccian, kävelysauvoja jne. Keväällä on mahdollista myös vuokrata ilmatäytteisiä kajakkeja, sup-lautoja sekä kanootteja.

Lisätietoja: Antti Luusalo, puh. 044 7865 512 tai kirjasto puh. 044 7865 560


UUNITUORE LIIKUNTATARJOTIN ON JULKAISTU, OTA TALTEEN!

Kädessäsi on uunituore paikkakunnan Liikuntatarjotin. Tarjottimelle on katettu runsas annos liikunta- ja urheilumahdollisuuksia kaudelle 2018-2019. On jumppia, peli- ja kerhoryhmiä, kehonhuoltoa ja kilpaurheilua ym. Parkanon kaupungin, kuntokeskusyrittäjien ja liikunta- ja urheiluseurojen yhteistyön ensimmäinen tuotos on tässä, josta eri-ikäisten kuntalaisten on helppo valita edellä mainittujen tahojen järjestämiä liikunta- ja vapaa-ajan harrastuksia.

Parkanon liikunta- ja vapaa-aikatoimi toivottaa liikunnallisia ja mukavia hetkiä kaudelle 2018-2019 ja kannustaa rohkeasti mukaan paikkakunnan liikunta- ja urheilutarjonnan pariin!


MITÄ TEKISIN? -harrastusesitteestä voit löytää juuri sinulle sopivan harrastuksen, tutustu!