Ajankohtaista:

Tältä sivustolta löydät perustietoa Parkanon kaupungin liikuntapalveluista. Liikuntapaikat löydät helposti Parkanon karttapalvelusta. Liikuntapalvelut käyttävät aktiivisesti viestintäänsä myös vapaa-aikapalveluiden Facebook- sivuja sekä @parkanonnuoli instagramia. Seuraa näitä somekanavia, niin tiedät nopeasti, mitä milloinkin tapahtuu.


TIETOVISASUUNNISTUS 10.5.-31.5

Unelmien liikuntapäivästä 10.5. startannut tietovisasuunistus on valmiina suoritettavaksi. Tietovisasuunnistusrastit ovat paikoillaan 31.5. asti, jolloin ulkoilutempaus päättyy. Katso kartta ja ohjeet TÄSTÄ


 

Haastepyöräilyn kampanja pärähtää käyntiin 1.5. Poimi tiedot kampanjasta alla olevasta tekstistä ja mainoksesta. Lue lisää mm. mobiilikirjaussovelluksesta ja muista ohjeista Liikun nettisivuilta. Laita kalenteriisi Parkanon kuntakumppanuuspyöräilyt Kihniötä vastaa 14.5 ja Karviaa vastaan 17.6. Haastetaan naapurikunnat pyöräilytapahtumassa jälleen kerran. Olisiko tämä se vuosi, jolloin parkanolaiset saavat enemmän pyöräilijöitä paikalle, kuin kihniöläiset ja karvialaiset 🙂

Mainoksen teksti tässä vielä selkeämmin:

Perinteinen Haastepyöräily -kampanja vapusta juhannukseen haastaa ja motivoi pyöräilemään. Pyöräilyn eri muotojen ja kickbiken lisäksi myös soveltava liikunta on huomioitu kampanjassa. Parkano on perinteisesti mukana kampanjassa ja kuntien välisessä kilpailussa. Parkanossa kirjaustavat ovat tänä vuonna pääsääntöisesti mobiilikirjaus tai käsin täytettävä haastepyöräilykortti. Laatikkokirjauksia voi suorittaa ainoastaan pesäpallokentän huoltorakennuksen postilaatikkoon – muualla laatikoita ei ole. Valitse itsellesi sopiva kirjaustapa. Haastepyöräilykortit noudettavissa Parkanon kirjastosta 30.4. alkaen ja korttien palautus arvontaa sekä kilometrikirjausta varten 25.6. mennessä kirjekuoressa kaupungintalon neuvontaan tai kaupungintalon pääoven postilaatikkoon. Haastepyöräilykortin voit tulostaa myös itse Liikun nettisivuilta. Kaikki parkanolaiset kampanjaan osallistuvat pääsevät automaattisesti mukaan pyöräilytuotepalkintojen arvontaan kampanjan päätyttyä. Muista myös kuntakumppanuuspyöräilyt Kihniön kanssa 14.5 ja Karvian kanssa 17.6.

Kampanja järjestetään yhteistyössä LiikUn sekä kampanjaan osallistuvien kuntien liikuntatoimien kanssa.


LIIKKUEN LÄPI VUODEN KAMPANJAKOKONAISUUS STARTTAA LIIKU TALVELLA -KAMPANJALLA JA PARKANO ON JÄLLEEN MUKANA !

LiikU talvella -kampanja starttaa 10.1.2024

LiikU talvella -kampanja järjestetään 10.1.-31.3. ja kirjauksia voi tehdä talven ulkoliikuntalajeista; hiihto, kävely, sauvakävely, juoksu, lumikenkäily, potkukelkkailu, luistelu, retkiluistelu, pyöräily ja maastopyöräily sekä soveltava liikunta. Eli huono talvi tai lumitilannekaan ei siis estä osallistumista ja kaikki voivat osallistua kampanjaan omien kilometritavoitteiden mukaan.

Kuntakisassa on kolme sarjaa: alle 5000 asukkaan sekä alle ja yli 10 000 asukkaan sarjat. Pääsääntöisesti kirjaukset tehdään mobiili- tai nettikirjauksina, mutta osassa kunnissa on käytössä liikuntakortti, joka toimii hyvänä vaihtoehtona, jos mobiilisovelluksen kokee haasteellisena. Parkanossa liikuntakortteja voit noutaa kirjastolta tai tulostaa tästä omasi.

LiikU talvella -kampanja järjestetään yhteistyössä LiikUn sekä kampanjaan osallistuvien kuntien liikuntatoimien kanssa. LiikU ja kunnat arpovat kaikkien osallistujien kesken palkintoja, joista ilmoitetaan voittajille erikseen.

Kampanjan päätteeksi kaupungin liikuntapalvelut arpoo osallistuneiden kesken liikunnallisia tuotepalkintoja. Mikäli olet laittanuut mobiilisovellukseen omat yhteystietosi, osallistut automaattisesti arvontaan. Liikuntakortteja käyttävät voivat osallistua arvontaan palauttamalla omasta kortistaan kopion kirjastoon 3.4. mennessä. Kirjastossa saat kopioitua korttisi, joten sinulle jää oma versio muistoksi ja kopio arvontaa varten.

Tarkemmat kampanjan tiedot sekä mobiili- ja nettikirjausohjeet löytyvät tästä linkistä.

Lisätietoja antaa myös vapaa-aikapalvelut 044-7865 516 / Elisa.


LIIKUNTAVÄLINELAINAAMOSTA VÄLINEITÄ JOKA LÄHTÖÖN!

Kirjastosta voit lainata kirjastokortilla mm. fatbike-pyöriä, lumikenkiä, gymstickejä, kahvakuulia, tasapainolaudan, petanquen, boccian, kävelysauvoja jne. Keväällä on mahdollista myös vuokrata ilmatäytteisiä kajakkeja, sup-lautoja sekä kanootteja.

Lisätietoja: Antti Luusalo, puh. 044 7865 512 tai kirjasto puh. 044 7865 560