Ajankohtaista:


 
Haastepyöräily- kampanja alkaa 1.5.2021 – oletko valmiina? Kampanja kestää juhannukseen 27.6.2021 asti. Tänä vuonna kuntakisassa on kolme sarjaa, ja Parkano kilpailee 5 000-10 000 asukkaan sarjassa. Kampanjan tavoitteena on hyvinvoinnin lisääminen pyöräilyn avulla ja samalla kilpaillaan muita kuntia vastaan keräämällä omalle kunnalle kilometrejä henkilökohtaisilla pyöräilyillä.
 
Kampanjaan osallistutaan Parkanossa mobiilikirjauksin tai paperisella haastepyöräilykortilla. Mobiilikirjaukset toteutetaan haastepyöräilysovelluksen avulla (kts. linkin video https://www.youtube.com/watch?v=yAWwguw5Ebg) tai paperikirjauksella haastepyöräilykorttiin. Haastepyöräilykortteja on saatavilla Parkanon kirjastossa 26.4. alkaen. Korttiin kirjataan kampanjan aikaiset pyöräilyt ja se palautetaan kaupungintalon postilaatikkoon kesäkuun loppuun mennessä kirjekuoressa (kuoreen tunnus “haastepyöräily”). Yhteystietonsa haastepyöräilykorttiin tai mobiilisovellukseen kirjanneet osallistuvat automaattisesti arvontaan, jossa mahdollista voittaa tuotepalkintoja.
 
Ajankohtaisen kuntakisatilanteen näet omasta haastepyöräilyn mobiilisovelluksesta tai haastepyöräilyn sivuilta http://m.tarzani.com/haastepyoraily/ranking.php
 
Nyt kaikki parkanolaiset kirjaamaan kunnalle paljon kilometrejä ja polkemaan itselle terveyttä ja hyvinvointia. Huom! laittakaa kalentereihin kuntakumppanuuspyöräilyt: Parkano vs. Kihniö 2.6. ja Parkano vs. Karvia 5.8. Tänä vuonna tavoite on ensimmäistä kertaa voittaa molemmat naapurikunnat 😄😉
 

Uusi liikuntatarjotin!


VUOSIAVUSTUKSET 2021 ON JAETTU!

KULTTUURI- JA NUORISOPALVELUT

  • Perusavustus kulttuuri- ja nuorisojärjestöille toiminnan tukemiseen ja kehittämistyöhön

LIIKUNTAPALVELUT

  • Perusavustus urheiluseurojen ja liikuntatoimintaa harjoittavien yhdistysten tukemiseen ja kehittämistyöhön
  • Liikuntapalveluiden avustusten jaossa huomioidaan viime vuonna toimitetut liitteet, perusavustushakemuksen mukaan tulee liittää vapaamuotoinen selvitys seuran korona-ajan toiminnoista sekä saaduista muista avustuksista. Mikäli seura tai yhdistys ei ole edellisellä kerralla (vuonna 2020) hakenut avustusta, tulee toimittaa kaikki liitteet.
  1. Perusavustushakemuksia on saatavana Parkanon kaupungin kotisivuilta osoitteesta parkano.fi/lomakkeet/
  2. Allekirjoitetun hakemuksen liitteeksi on toimitettava kaikki hakemuksessa pyydetyt asiakirjat.
  3. Liikuntaseurojen (paitsi uudet hakijat) tulee toimittaa vain perusavustushakemus sekä lisäselvitys korona-ajan toiminnoista.
  4. Myöhästyneitä tai puutteellisia hakemuksia ei oteta käsittelyyn.
  5. Kohdeavustuksia voi hakea pitkin vuotta mm. koulutukseen, valmennukseen tai yksittäisiin tapahtumiin. Hakemuksen tueksi on liitettävä selvitys kohdeavustuksen käyttötarkoituksesta.

Perusavustushakemukset on toimitettava ke 17.3.2021 klo 15 mennessä Parkanon kaupungintalolle os. Parkanon kaupunki, sivistyslautakunta/vapaa-aikapalvelut, PL 14, 39701 Parkano. Kohdeavustushakemukset toimitetaan suoraan sivistysjohtajalle.

Tiedustelut: vapaa-aikatoimen ohjaaja, puh. 044 7865 516, elisa.vahosalmi@parkano.fi 


 


LIIKUNTAVÄLINELAINAAMO ON AVOINNA!

Kirjastosta voit lainata kirjastokortilla mm. fatbike-pyöriä, lumikenkiä, gymstickejä, kahvakuulia, tasapainolaudan, petanquen, boccian, kävelysauvoja jne. Keväällä on mahdollista myös vuokrata ilmatäytteisiä kajakkeja, sup-lautoja sekä kanootteja.

Lisätietoja: Antti Luusalo, puh. 044 7865 512 tai kirjasto puh. 044 7865 560


MITÄ TEKISIN? -harrastusesitteestä voit löytää juuri sinulle sopivan harrastuksen, tutustu!