Ajankohtaista:


Lost In Parkano seikkailusuunnistustapahtuma tulee jälleen. Seikkailusuunnistus pidetään tänä vuonna lauantaina 23.11. Mukaan pääset ilmoittamalla 4 hengen joukkueen 23.10. mennessä. Ikäraja tapahtumassa on 16 vuotta. Lost In Parkano sisältää 12-15 tehtävärastia ympäri Parkanon taajama-aluetta. Seikkailusuunnistus on kestoltaan suorituksesta riippuen arvioilta 6-8h. Osallistumismaksu on 100€/joukkue sisältäen seikkailusuunnistuksen, T-paidan ja Lost In Parkano- jälkipelit Käenkosken saunalla. Ilmoita joukkueesi ajoissa mukaan, sillä paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisen jälkeen joukkueelle lähetetään tarkemmat lisätiedot tapahtumasta.


Sähköinen liikuntatarjotin luettavissa alla olevasta linkistä.

Liikuntatarjotin 2019-2020


TOISEN ASTEEN URHEILUPAINOTTEISUUS ON ALOITETTU SYKSYLLÄ 2019! Urheilupainotteinen opiskelu on mahdollista Parkanon lukiossa ja SASKY koulutuskuntayhtymän Parkanon toimipisteissä järjestämissä kone- ja tuotantotekniikan sekä sosiaali- ja terveysalan koulutuksissa.

Lisätietoa tästä oheisesta julisteesta ja linkistä, ja hae mukaan kevään yhteishaussa!


LIIKUNTAVÄLINELAINAAMO ON AVOINNA!

Kirjastosta voit lainata kirjastokortilla mm. fatbike-pyöriä, lumikenkiä, gymstickejä, kahvakuulia, tasapainolaudan, petanquen, boccian, kävelysauvoja jne. Keväällä on mahdollista myös vuokrata ilmatäytteisiä kajakkeja, sup-lautoja sekä kanootteja.

Lisätietoja: Antti Luusalo, puh. 044 7865 512 tai kirjasto puh. 044 7865 560


MITÄ TEKISIN? -harrastusesitteestä voit löytää juuri sinulle sopivan harrastuksen, tutustu!