Ajankohtaista:


LOST IN PARKANO! 

Ilmoita joukkue mukaan hauskaan seikkailusuunnistustapahtumaan. Tapahtuma järjestetään Parkanossa ensimmäistä kertaa. Ilmoittautuneille joukkueille lähetetään tarkemmat tiedot kilpailutapahtumasta sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen. Lost in Parkanon ideana on kiertää jännittäviä ja toiminnallisia rasteja Parkanon kaupunkitaajaman alueella. Rasteilla on omat rastinpitäjänsä ja niillä voi joko menettää tai säästää aikaa. Kilpailu kestää arviolta 8-6 tuntia riippuen joukkueen suorittamisesta. Rastivälit voi joko kävellä tai juosta, mutta tärkein taito on osata suunnistaa ja suoriutua hyvin rasteilla. Joukkueilla mukana kilpailussa GPS-paikantimet ja kilpailua voi kuka tahansa seurata netistä.

Joukkueeseen kuuluu neljä kilpailijaa. Joukkueet voivat olla esimerkiksi työ-, kaveri tai peliporukoita. Pääasia tapahtumassa on pitää hauskaa. Parhaat joukkueet palkitaan ja Lost in Parkanon jatkot pidetään Käenkosken saunalla kilpailun päätyttyä. Osallistusmaksu 80 € / joukkue.

Tapahtuman järjestää Parkanon kaupunki yhdessä Parkanon Ponteva Ry:n ja Parkanon Kiekko Ry:n kanssa.

Lisätietoja voi kysellä Parkanon kaupungin vapaa-aikapalveluilta 044-7855512 tai ilmoittautumisen yhteydessä iidamaria.poussa@gmail.comUUNITUORE LIIKUNTATARJOTIN ON JULKAISTU, OTA TALTEEN!

Kädessäsi on uunituore paikkakunnan Liikuntatarjotin. Tarjottimelle on katettu runsas annos liikunta- ja urheilumahdollisuuksia kaudelle 2018-2019. On jumppia, peli- ja kerhoryhmiä, kehonhuoltoa ja kilpaurheilua ym. Parkanon kaupungin, kuntokeskusyrittäjien ja liikunta- ja urheiluseurojen yhteistyön ensimmäinen tuotos on tässä, josta eri-ikäisten kuntalaisten on helppo valita edellä mainittujen tahojen järjestämiä liikunta- ja vapaa-ajan harrastuksia.

Parkanon liikunta- ja vapaa-aikatoimi toivottaa liikunnallisia ja mukavia hetkiä kaudelle 2018-2019 ja kannustaa rohkeasti mukaan paikkakunnan liikunta- ja urheilutarjonnan pariin!


MITÄ TEKISIN? -harrastusesitteestä voit löytää juuri sinulle sopivan harrastuksen, tutustu! 


LUISTELUVUORO JÄÄHALLISSA

Parkanon kaupungin vapaa-aikapalvelut / liikunta järjestää parkanolaisille jäähallissa yleisen ilmaisen luisteluvuoron arkipäivisin klo 15.00-16.30 välisenä aikana. Mailavuoro on maanantaisin, keskiviikkoisin (vuoro klo 15.00-16.15) ja perjantaisin. Mailavuorolla on kypärän käyttöpakko. Mailaton vuoro on tiistaisin ja torstaisin. Myös lauantaille tai sunnuntaille järjestetään ns. mailaton perhevuoro, jonka ajankohta vaihtelee pelien ja yms. tapahtumien takia. Viikonlopun vuoroista ja vuorojen mahdollisesta peruutuksista ilmoitetaan PK83:n sivuilla ja Parkanon kaupungin tapahtumakalenterissa. Pukuhuoneet 5, 6 ja 7 on varattu luistelijoiden käyttöön. Luistelijoita ei ole vakuutettu kaupungin toimesta, joten luistelu tapahtuu omalla vastuulla. Lisätiedot vuorosta Veli-Matti Pölöseltä p.044-7865513.

Vapaa-aikapalvelut / liikunta ja Parkanon Kiekko ry


Parkanon kaupungin UINTIVUOROT

Parkanon kaupungin vapaa-aikapalvelut tarjoavat kuntalaisille kerran viikossa mahdollisuuden uintivuoroon alennettuun hintaan Liikuntakeskus Pestiksen (Parkanontie 45) alakerran allasosastolla. 

· Tiistaisin ja torstaisin klo 13-21
· Allasmaksu 2 € / aikuiset, 1,50 € / lapset
· Jokaisella on mahdollisuus käydä kerran viikossa uimassa ja saunomassa alennettuun hintaan
· Paikalla on uimavalvoja

Uimaan mennessä jokainen uimari kirjoittaa nimensä kuntosalin tiskillä olevaan vihkoon ja suorittaa maksun, jonka jälkeen on vapaa käyttämään allasosaston allasta ja saunatiloja. Allasosastolla jokainen on omalla vastuulla, ja alle 12-vuotiaat tulevat uimaan vain huoltajan seurassa. TERVETULOA!