Ajankohtaista:


Parkanolaisille täysi-ikäisille kuntalaisille suunnattu liikuntakysely kerää perustietoja kuntalaisten liikuntakäyttäytymisestä ja julkisiin liikuntapalveluihin liittyvistä toiveista. Kyselyssä kartoitetaan liikunta-aktiivisuutta ja tapoja joilla kuntalaiset liikuntaa harrastavat. Lisäksi kyselyn avulla selvitetään mielipiteitä olemassa olevista liikuntapalveluista- ja paikoista. Kyselyssä on myös avoin kohta, johon vastaajat voivat kirjoittaa toiveitaan julkisten liikuntapalveluiden järjestämisestä. Vastaukset ovat tärkeitä, sillä ne otetaan huomioon tulevaa liikunta- ja vapaa-ajantoimintaa suunniteltaessa. Liikuntalakiin perustuen kuntalaisten mielipide tulee kuulluksi liikuntakyselyn avulla. Kysely on lyhyt ja siihen on helppo vastata tietokoneella, tabletilla tai mobiililaitteella. Kyselyyn vastaaminen kestää n. 10min. Kysely on avoinna 31.7.2018 – 15.8.2018 välisenä aikana. Parkanon liikunta-, nuoriso- ja kulttuuritoimen kuulumiset ja uutiset löydät helposti facebookista Parkanon vapaa-aikapalvelut ja instagramista #parkanonnuoli. Liikuntakyselyn linkki löytyy myös edellä mainituilta kanavilta. Tykkää ja seuraa, niin tiedät, mitä milloinkin tapahtuu.

Linkki: https://link.webropolsurveys.com/S/D3FA28A41A3CB795


Parkanon urheilutalolla vapaavuoroja läpi kesän varaamattomilla vuoroilla ja aina mikäli varatuilla vuoroilla ei ole käyttöä. Kesän vapaavuoroilla voi esim. pelailla eri pallopelejä ja käyttää urheilutalon kalustoon kuuluvia peli- ja urheiluvälineitä. Urheilutalon varatut kesän vakiovuorot löytyvät osoitteesta https://www.parkano.fi/harjoitusvuorot/

Urheilutalon vapaavuorot 4.6.-31.8.2018

maanantai 15:00-17:30 koko sali
keskiviikko 15:00-16:00 2/3 sali
torstai 15:00-16:30 koko sali
perjantai 15:00-16:00 koko sali


Käenkosken 18-väyläinen frisbeegolf-rata:

linkki: http://frisbeegolfradat.fi/rata/kaenkosken-frisbeegolfrata/

linkki karttaan: https://frisbeegolfradat.fi/files/2017/08/käenkoski_parkano_ratakartta_2017.png


Pahkalanniemen 9-väyläinen frisbeegolf-rata.
Tervetuloa pelaamaan!

Pahkalanniemen frisbeegolf-radan osa väylistä suljettu kesätiistaisin
n. klo 17.30-21.00 YU-kisojen vuoksi!

  

 

FGP kentta


Käenkosken maastossa on uusi Rantareitti, joka on hyvinvointia edistävä 3,8 kilometrin pituinen metsäpolku, tervetuloa kokeilemaan!