Parkanon kaupungin virallinen ilmoitustaulu sijaitsee Parkanon kaupungintalon aulassa.

Tiedotus / Infotilaisuus 22.6.2021 koskien Lylyharjun tuulivoimapuiston osallistumis- ja arviointisuunnitelmia sekä YVA-ohjelmaa

Energiayhtiö Ilmattaren hankeyhtiön Ilmatar Lylyharju Oy:n suunnitteleman tuulivoimahankkeen osayleiskaavoitus on käynnistynyt Kihniön kunnassa sekä Parkanon ja Kurikan kaupungeissa. Yleiskaavoitus- ja YVA-menettelyjen yhteydessä tutkitaan enintään 16 tuulivoimalan rakentamista. Hankkeen osallistumis- ja arviointisuunnitelmat ovat nähtävillä kunnan ja kaupunkien verkkosivuilla:

  • Parkanossa 26.5. – 30.6.2021
  • Kurikassa 3.6. – 6.8.2021
  • Kihniössä 9.6. – 12.7.2021

Kaikkien hankkeessa mukana olevien kuntien osayleiskaavojen OAS:ien ja YVA-ohjelman yhteinen yleisötilaisuus järjestetään vallitsevasta koronavirustilanteesta johtuen etäyhteyksin tiistaina 22.6.2021 klo 16:45-19.

Tilaisuus järjestetään siten, että siihen on mahdollista osallistua etäyhteyksin Teamsin välityksellä.

Tapahtumaan liitytään oheisen linkin kautta (tämän sivun lopussa). Voit avata linkin niin selaimella kuin myös Teams-sovelluksessa. Tilaisuuden video- ja äänikanavat ovat kaksisuuntaisia, ts. yleisö kuulee ja näkee esiintyjät ja esityksen ja voi itse myös osallistua esittämällä kysymyksiä. Videokuva voi jossain määrin rasittaa yhteyksiä, jos osallistujia on paljon, joten suosittelemme, että videokuva pidetään päällä vain silloin, kun on itse puheenvuorossa.

Ennen tapahtumaa:

  • Tarkista, että nettiyhteys toimii.
  • Käytä Google Chrome -selainta, jos sinulla ei ole Teams-sovellusta.
  • Tarkista tarvittaessa tietokoneen ääni- ja videoasetukset.
  • Kirjaudu tilaisuuteen joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä, jotta puheenvuoroja jaettaessa puheenvuoron anto onnistuu helpommin.

Tapahtuman kulku:

  • Tapahtuman alkupuolisko koostuu hankkeen esittelystä. Tämän osion ajan yleisön mikit pidetään mykistettyinä.
  • Tapahtuman loppuosa on varattu kysymyksille ja keskustelulle. Pyydä halutessasi puheenvuoroa käyttämällä ”Nosta käsi”-painiketta. Kun saat puheenvuoron, voit avata mikkisi. Muun ajan pidäthän mikkisi suljettuna. Kysymyksiä voi lähettää koko tapahtuman ajan myös kirjallisesti viestikenttään kirjoittamalla. Myös kirjallisiin kysymyksiin vastataan tilaisuuden loppupuolella. Tilaisuuden alussa käymme myös läpi ohjeistusta painikkeiden käytöstä sekä puheenvuoron pyytämiselle.

Klikkaa tästä linkistä osallistuaksesi kyseiseen Teams-kokoukseen.

Lisätietoa: Pirkanmaan ELY-keskus: Lylyharjun tuulivoimahankkeen ympäristövaikutusten arviointi käynnistyy