Ajankohtaista:


Parkano on ITE-kesäkaupunki, jossa pääsee koko kesän ajan tutustumaan ITE-taiteeseen eri puistoissa sekä katukuvassa. Näyttelyn on koonnut Arto Tuominen ja esillä on mm. Väinö Ojan ja Veino Kuljun töitä. LÖYDÄ ITE! -näyttelyn avajaiset pidettiin pe 8.6. klo 17-19 Juhlapuistossa. Näyttely on avoinna aina kesäkuun alusta elokuun loppuun saakka, tervetuloa löytämään ITE!

Mobiilikartta Parkanon ITE-teoksista on nyt julkaistu. Käyhän lataamassa appsi, niin löydät reitille. Mobiilikartasta aukeaa reitin lisäksi kuvia ja tietoa sekä Parkanon yhteiskoulun oppilaiden kommentteja ITE-teoksista. Voit ladata Nomadi-appsin oman mobiililaitteesi sovelluskaupasta tai osoitteesta app.citynomadi.com tai lukemalla QR-koodin oheisesta kuvasta.

Selainta käyttäessäsi löydät reittikartan suoraan osoitteesta: bit.ly/iteparkano

Mobiilikartta on tehty peruskoulussa Hannu Karin ja Emilia Malen johdolla, Opetushallituksen rahoittamassa Louhi, tutki ja vaikuta -hankkeessa.

Henkilön Parkanon kaupunki - City of Parkano kuva.


Osallistu Ihminen luonnossa -valokuvakilpailuun 26.8.2017 – 31.7.2018 välisenä aikana.


Art Festivo
Metsämuseo
Kotiseutumuseo
Näyttelytila
Yhteystiedot


Jos Sinulla on lisäideoita parkanolaisten kulttuurielämysten kartuttamiseksi, otamme niitä mielellämme vastaan ja toteutamme resurssien sallimissa puitteissa.