Koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminta järjestetään 1.1.2021 alkaen perusopetuslain mukaisena toimintana.

Koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminta järjestetään Koulu- ja kulttuurikampus Kaarnassa. Toiminta-ajat ovat aamuisin klo 6.30-9.00 ja iltapäivisin klo 12-17.

Koulujen loma-aikoina aamu- ja iltapäivätoimintaa ei järjestetä.

Päätös koululaisten APIP toiminnan paikasta

Saat päätöksen sähköisenä, jos olet käynyt hyväksymässä sähköisten viestien vastaanottamisen suomi.fi sivustolla. Sähköinen päätös on luettavissa suomi.fi sivustolla heti, kun päätös on lähetetty sähköisesti. Suomi.fi lähettää sähköpostiisi ilmoituksen uudesta päätöksestä.

Käy hyväksymässä sähköisten viestien vastaanottaminen

Jos et ole hyväksynyt sähköistä viranomaisviestintää, saat päätöksen kirjepostilla noin seitsemän (7) arkipäivän kuluessa päätöksen lähettämisestä.

Koululaisten APIP paikan vastaanottaminen

Koululaisten APIP paikka tulee vahvistaa tai peruuttaa tarjotun palvelun vastaanottaminen -lomakkeella. Vahvistus tai peruutus on jätettävä neljäntoista (14) päivän kuluessa tiedoksiantopäivästä. Jos koululaisten APIPn aloituspäivä on aiemmin kuin neljäntoista (14) päivän päästä tiedoksiantopäivästä, on ilmoitus jätettävä viimeistään koululaisten APIP aloituspäivää edeltävänä päivänä.

Koululaisten APIP toiminnan paikkoja koulun alusta eteenpäin haetaan samaan aikaan kuin varhaiskasvatus- ja esiopetuspaikkoja.

Ensisijaisesti koululaisten APIP paikkaa haetaan sähköisellä varhaiskasvatus-, esiopetus- sekä koululaisten APIP hakemuksella.

Jos sähköinen hakeminen ei onnistu voi lomakkeen tulostaa nettisivuilta linkistä tai sen voi noutaa paperisena lomakkeena koulutoimistosta kaupungintalon aukioloaikana.

Parkanossa koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnassa otetaan 1.1.2021 alkaen käyttöön seuraavat tuntimääräportaat ja asiakasmaksut (sivistyslautakunnan päätös SIVLTK 08.09.2020 § 4).

Varattu tuntimäärä /-porras sisältää aamu- ja iltapäivätoiminnan yhteistuntimäärän.

Hoitoaika päivittäin

 yli 10 pv/kk

 1-10 pv/kk

alle 3h

  90 €

45 €

3h-4,5h

120 €

60 €

4,5h-6h

160 €

80 €

Koululaisten APIP paikan irtisanominen

Koululaisen APIP paikka myönnetään lukuvuodeksi kerrallaan ja erillistä irtisanomista ei tarvita. Jos kuitenkin haluaa irtisanoa paikan kesken lukuvuoden, tulee se tehdä sähköisellä irtisanomisilmoituksella

Koululaisten APIP –toiminnan yhteystiedot:

Koulu- ja kulttuurikampus Kaarna

Satakunnankatu 36

39700 PARKANO

puh. 044 7865 527

 

Koululaisten APIP liittyvissä asioissa lisätietoja antavat:

Sarita Rajamäki, varhaiskasvatuksen erityisopettaja/varhaiskasvatuksen palveluohjaus,

puh. 044 7865 530, sarita.rajamaki@parkano.fi

Sari Niemi, toimistosihteeri, puh. 044 7865 503, sari.niemi@parkano.fi

Koululaisten aamu- ja iltapäivätoimintaan hakemuksen voit täyttää tästä linkistä