Sivistystoimi

Parkanon kaupungin sivistystoimessa julistetaan haettavaksi koulu- ja kulttuurikampus Kaarnan palvelukoordinaattorin toimi sopimuksen mukaan tai viimeistään 1.8.2019 alkaen toistaiseksi.  

Palvelukoordinaattori työskentelee mm. koulu- ja kulttuurikampus Kaarnan ylläpidosta vastaavana henkilönä, joka huolehtii tilojen hallinnasta ja kalusteisiin liittyvästä kunnossapidosta sekä siirtelystä. Palvelukoordinaattori hallinnoi ja opastaa tiloihin liittyvää tekniikkaa sisäisille ja ulkopuolisille käyttäjille. Lisäksi hän toimii yhtenä kasvattajana kouluyhteisössä. Työajat ovat joustavat ja työhön sisältyy ilta- ja viikonlopputöitä.

Palvelukoordinaattorin toimeen palkattavalta henkilöltä vaaditaan perehtyneisyyttä kiinteistö-, ja esitystekniikkaan, halukkuutta tehdä pieniä korjaustoimia sekä kalusteiden siirtelyä ja muita arjessa eteen tulevia töitä. Lisäksi palvelukoordinaattorilta edellytetään hyviä ihmissuhdetaitoja ja ulospäinsuuntautunutta luonnetta sekä joustavuutta.

Palkkaus määräytyy sopimuksen mukaan.

Toistaiseksi toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Toimessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Hakemukset ansioluetteloineen sähköisesti Kuntarekry.fi-palvelun kautta 30.4.2019 klo 15.00 mennessä. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

 

Lisätietoja antaa:

Sivistysjohtaja Jenni Alppi, puh. 044-7865 501, jenni.alppi@parkano.fi

Johtava rehtori Jenni Annala, puh. 044-7865 502, jenni.annala@parkano.fi

 

 

Parkanossa 12.4.2019                                                                         Sivistystoimi