Lasten aineisto

Kirjaston kokoelmista löytyy lapsille erilaisia kuvakirjoja, äänikirjoja ja satuja – myös helppolukuisia ja tavutettuja – sekä lehtiä, sarjakuvia, musiikkia, lautapelejä, tietokonepelejä ja lastenelokuvia.

Satutuokiot

Kirjasto järjestää lapsille säännöllisesti satutuokioita, joiden kesto on noin puoli tuntia. Tuokiot pidetään yleensä kirjaston elämystilassa. Lue lisää satutuokioista.

Päiväkodit ja esikoululaiset

Päiväkoti- ja esikoululaisryhmät ovat tervetulleita tutustumaan kirjastoon. Varaa aika soittamalla tai sähköpostitse etukäteen.

Lukukoiratoiminta

Lukukoiramme Ruska on kärsivällinen kuuntelija, jonka kanssa lukemista ei tarvitse jännittää. Sen kanssa on helppo harjoitella ääneenlukemista ja parantaa lukutaitoa. Lukutuokio kestää noin 15 minuuttia ja siinä ovat läsnä lukija, koira ja koiran ohjaaja. Lukutuokiot on tarkoitettu pääasiassa alakouluikäisille.

Syyskaudella 2019 Ruska on tavattavissa kirjastossa torstaisin 29.8., 12.9., 10.10., 7.11. ja 12.12. klo 13.30-15.30 ja klo 17-18.
Lisätietoja ja varaukset: Eeva-Liisa.laurikka-seilo@parkano.fi tai p. 044 786 5562.

Nuoret

Tutustu nuorten aineistoon PIKI-verkkokirjastossa.

Nuorten lukupiiri

Nuorten lukupiiri on tarkoitettu n. 9-13-vuotiaille lapsille ja nuorille, vetäjänä toimii Vilma Autio. Lue lisää nuorten lukupiiristä. Tervetuloa mukaan!