Lainausautomaatit

Kirjastossa on käytössä kaksi lainausautomaattia, joissa voi lainata, palauttaa ja uusia aineistoa. Toinen kirjaston lainausautomaateista on sijoitettuna lehtilukusaliin. Lainaamista ja uusimista varten tarvitset kirjastokortin sekä korttiin liitetyn nelinumeroisen tunnusluvun. Lainoja voi palauttaa ilman kirjastokorttia. Automaattien korkeus säädettävissä.

Asiakaspäätteet

Asiakkaiden käytössä on viisi tietokonetta, joita voi käyttää ilman erillistä ajanvarausta 1 tunnin ajan. Yksi asiakaspääte on sijoitettuna lehtilukusaliin. Lehtilukusalin ja tietokonetilan työasemilla on mahdollista tulostaa. Tulostimet sijaitsevat tietokoneiden välittömässä läheisyydessä. Lehtilukusalin tulostimeen saa tulostuspaperia kirjaston asiakaspalvelusta. Asiakaspäätteiden korkeus säädettävissä.

Muut laitteet

  • Kahviautomaatti
  • Defibrillaattori

Langaton verkkoyhteys

Kirjastossa on käytössä maksuton langaton verkkoyhteys.

Tutkijanhuone ja kotiseutukokoelma

Tutkijanhuone on tarkoitettu erillistä työskentelytilaa tarvitseville asiakkaille. Tutkijan huoneeseen tulee varata aika etukäteen soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai käymällä kirjastossa henkilökohtaisesti. Varauksen voi tehdä henkilö, jolla on kirjastokortti ja lainausoikeus. Tutkijanhuoneen voi varata kerrallaan neljäksi tunniksi kirjaston aukioloaikoina. Huomioithan, että tutkijanhuoneen yhteyteen on sijoitettuna kirjaston kotiseutukokoelma, jonka aineistoa henkilökunta saattaa tarvita myös yksittäisten asiakasvarausten aikana.

Tutkijan huoneen laitteistoon sisältyy:

  • Tietokone ja nettiyhteys
  • Skanneri
  • Tulostusmahdollisuus