Parkano on n. 6 500 asukkaan vireä kaupunki Pirkanmaalla, Satakunnan ja Etelä-Pohjanmaan kulmauksessa,
hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Haemme Parkanon kaupungille kiinteistönhoidon ammattimiestä
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Ammattimiehen työtehtäviin kuuluu monipuoliset kiinteistönhoidon ja kunnossapidon tehtävät ku-ten kiinteistöjen, ulkoalueiden sekä kaluston kunnossapito sekä korjauksista huolehtiminen. Hänen vastuullaan on myös kaupungin kiinteistövalvontajärjestelmän käyttö ja hoito.

Edellytämme riittävän monipuolista kokemusta alan tehtävistä sekä soveltuvaa ammattitutkintoa tai valmiutta kouluttautua siihen oppisopimuksella. Luemme eduksi kiinteistövalvontajärjestelmän tun-temuksen. Työ edellyttää oman auton käyttöä. Arvostamme hyvää yhteistyökykyä, sosiaalisia taitoja sekä joustavuutta/kykyä sopeutua erilaisiin tilanteisiin.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti. Hakija voi esittää myös oman palkkatoivomuksensa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävässä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa. Toimeen valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset toimitetaan sähköisesti Kuntarekry.fi-palvelun kautta. Hakuaika päättyy 16.10.2019 klo 15.00. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Tekninen johtaja Jarmo Kyösti, puh. 044 7865 601, jarmo.kyosti@parkano.fi

Parkanossa 1.10.2019 Parkanon kaupunki