Kiinteistötoimitukset Parkanossa tekee Maanmittauslaitoksen Ikaalisten toimipiste.
Maanmittauslaitoksen toimipisteet yhteystietoineen
Maanmittauslaitoksen kiinteistötoimitushakemuslomakkeet ja yhteystiedot

Parkanon kaupungin mittaus- ja kaavoitustoimisto laatii kaupungin tarvitsemat kartat, suorittaa rakennuslupiin liittyvät rakennusten maastoon merkinnät, laatii tonttijaot ja antaa osoitteet asemakaava-alueella. Mittaus- ja kaavoitustoimiston toimenkuvaan kuuluvat lisäksi kaavoitus, kiinteistökauppojen valmistelu, maanvuokraus, poikkeamislupa-asiat sekä rakennuksen paikan merkitseminen ja sijaintikatselmus.

Rakennuspaikan tai vastaavan maastoon merkintä tehdään asiakkaan tilauksesta sen jälkeen kun rakennuslupa on myönnetty.

Rakennusluvan edellyttämä sijaintikatselmus suoritetaan asiakkaan tilauksesta heti rakennuksen perustusten valmistuttua. Jos sijaintikatselmusta ei ole rakennusvaiheessa tilattu, kartoittaja käy tekemässä sijaintikatselmuksen kiinteistöllä, kun rakennus on valmistunut. Sijaintikatselmuksin myös pidetään pohjakartta-aineistoa ajantasaisena.

Rakennuspaikan maastoon merkintä ja sijaintikatselmus tilataan kaupungin mittaus- ja kaavoituspalveluista, paikkatietoasiantuntija Vyacheslav Kostromin puh. 044 7865 663

Koordinaatit ovat N2000-korkeusjärjestelmässä.

Myytävänä olevat tontit ovat nähtävillä TONTTIPÖRSSIssä sekä mittaus- ja kaavoitustoimiston ilmoitustaululla (Parkanontie 37, 3. kerros).