Parkano on kaupunki, jossa voi asua keskellä kaupunkia ja samalla luonnon ja palveluiden lähellä sekä hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Parkanosta myös sinä voit löytää toimivan arjen edellytykset. Meillä on tarjota hyvät palvelut, kohtuuhintainen ja turvallinen asuinympäristö sekä monipuoliset harrastusmahdollisuudet.

Tällä hetkellä panostamme voimakkaasti kaupungin kehittämiseen. Uskomme tulevaisuuteen maailmanlaajuisesta taantumasta huolimatta. Keskusta-alueen yleiskaavatyö on parhaillaan käynnissä ja asemaseudun osa-yleiskaava on jo valmistumassa. Lisäksi Kirkkojärven ympäristöön on tulossa runsaasti asuintontteja. Teollisuustonttitarjontamme on myös laadukasta ja monipuolista. Kauppaliikkeille löytyy vielä tilaa aivan Kolmostien tuntumasta.

Parkanon kaupunki sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Valtatie 3 ja kantatie 23 kulkevat kaupungin keskustaajaman halki, ja rautatieyhteys Parkanosta Tampereelle kestää ainoastaan 35 minuuttia. Paikkakuntamme on mitä parhain sekä asumiseen että yritystoimintaan.

Tervetuloa joukkoon!