Ilmoitus 12.3.2014
Parkanon kaupungissa on haettavana                                           

YMPÄRISTÖTARKASTAJAN VIRKA

Parkanon kaupunki on n. 6700 asukkaan vireä kaupunki Pirkanmaalla. Parkano sijaitsee kolmen maakunnan; Pirkanmaan, Satakunnan ja Etelä-Pohjanmaan kulmauksessa. Tunnin matkan päästä löytyvät maakuntakeskukset Tampere, Seinäjoki ja Pori.

Viran sijoituspaikka on teknisen osasto, ympäristötoimi. Viran toimenkuvaan kuuluvat ympäristösuojelun viranomaistehtävät Parkanon kaupungissa sekä Kihniön kunnassa, sekä mahdollisesti maa-aineslupien valmistelu ja valvontatehtävät Parkanon kaupungissa ja Karvian kunnassa.

Ympäristötarkastaja toimii rakennus- ja ympäristölautakunnan alaisena viranhaltijana.
Tehtäviin kuuluu muun muassa viranhaltija päätösten tekoa, lupavalmistelua, valvontaa, lausuntojen antamista ja käyntejä tarkastuskohteissa. Tehtävänkuvaan on mahdollista sisällyttää myös muita ympäristönsuojelun tehtäviä.

Tehtävään edellytetään soveltuvaa ympäristöalan yliopisto- tai ammattikorkeakoulu- tutkintoa tai muuta virkaan soveltuvaa koulutusta, sekä kokemusta kunnan ympäristönsuojeluviranomaisen tehtävistä ja kunnallisesta päätöksenteosta.

Tehtävien hoitaminen edellyttää hyvää yhteistyökykyä, lakien tuntemusta, tiedonhakutaitoja, tarkkuutta, kykyä itsenäiseen päätöksentekoon, tietotekniikan hallintaa, vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä, kehittävää työotetta sekä selkeää ja sujuvaa kirjallista esitystapaa. Työtehtävien hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Palkka määräytyy kuntien teknisten sopimuksen mukaan. Hakijat voivat esittää myös oman palkkatoiveensa.
Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen töiden vastaanottamista. Viran täyttämisessä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Kirjalliset hakemukset, joihin liitetään CV ja aiemmat työtehtävät sisältävä ansioluettelo sekä opinto- ja työtodistukset lähetetään osoitteeseen: Parkanon kaupunki, rakennus- ja ympäristölautakunta, PL 14, 39701 Parkano.

Hakuaika päättyy 9.4.2014 klo 15.00

Lisätietoja antavat: tekninen johtaja Jarmo Kyösti, puh. 044-7865 601 ja rakennustarkastaja Pertti Huhtala puh. 044 7865 651.

Työnantajan www-sivu: http://www.parkano.fi
Työnantajan osoite: PL 14, 39701 Parkano, sähköposti: kaupunki@parkano.fi