Tiedote Petäjä-Opiston väistötiloissa olevien oppilaiden huoltajille!

Haluamme korjata keskustelua herättäneen väärinkäsityksen, jonka mukaan kaikille Petäjä-Opistolla väistötiloissa oleville oppilaille tarjottaisiin koulukyyti Keskustan koululta Petäjä-Opistolle. Tämä ei ole ollut missään vaiheessa tarkoituksemme ja olemme erittäin pahoillamme, että tällainen käsitys on syntynyt. Kyyti tarjotaan niille oppilaille, joiden koulumatka väistötilasta johtuen ylittää lakisääteisen 5 km rajan.

Koska jonkin verran on ilmennyt halukkuutta osallistua omakustanteisesti koulukuljetukseen omasta kodista / lähialueelta Petäjä-Opistolle ja takaisin, teemme nyt kartoituksen todellisista halukkaista. Tämän jälkeen kartoitamme olemassa olevat koulukuljetusreitit ja mahdolliset lisäreitit. Kyydin toteutuminen riippuu mm. halukkaiden osallistujamääristä. Sivistystoimi ei siis varsinaisesti järjestä kyseistä kyytiä koulukuljetuksena, vaan toimii asiassa organisaattorina ja tiedon välittäjänä. Mahdolliset kyydistä kiinnostuneet voivat ilmoittautua sähköpostitse jenni.alppi@parkano.fi  viimeistään 22.8.2014. Ilmoitukseen tulee laittaa oppilaan nimi, tarkka osoite ja koululuokka.  Kyyti voitaisiin aloittaa aikaisintaan 1.9.2014 ja sen hinta olisi 1,50€/ suunta eli 3€/päivä. Kyseessä on siis alustava kartoitus ja ratkaisun kyytien toteutumisesta teemme yhdessä liikennöitsijöiden kanssa, kun asiasta kiinnostuneet ovat ilmoittautuneet.

Lisäksi haluamme muistuttaa, mikäli tarvetta on, koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnassa on vielä hyvin tilaa 1. ja 2. luokan oppilaille. Näissä asioissa ottakaa yhteys Jenni Alppiin.

Kimmo Vesanto                                                     Jenni Alppi

Keskustan koulun rehtori                                  Sivistystoimen hallintopäällikkö