• 25.11.2016
  • 17:00
  • Parkanon tori

Perjantaina 25.11. joulunavauskulkue lähtee Parkanossa tänä vuonna Hahkamäenkadulta eli Rakennustarvikkeen ja liikekeskuksen pihapiiristä klo 17 ja jatkaa Parkanontietä pitkin torille. Jouluisessa kulkueessa on tuttuun tapaan mukana Parkanon Ratsastusseura hevosineen.

Torilla klo 17.30 alkavassa tapahtumassa jaetaan lapsille tällä kertaa joulukalentereiden sijaan enkeliheijastimia tuomaan turvaa talven pimeyteen. Paikalla on myös seurakunnan musapyhiksen ja musiikkiryhmien enkelikuoro laulamassa jouluisia lauluja.

Kipinäpartio tuo paikalle laavun, jossa joulupukki ottaa vastaan joululahjatoiveita tietyn ajan. Joulupukki ja Parkanon 4H:n tontut jakavat myös karkkia lapsille. Kuntouttava työtoiminta on tehnyt torille joulupukki-poro-kuvausfiguurin, jonka luona voi ikuistaa muiston joulunavauksesta. Pro Parkano tarjoaa glögiä ja pipareita kaikelle kansalle. Kipinäpartio myy makkaraa ja lättyjä, kahvia ja mehua sekä Suomen Partiolaisten adventtikalenteria. Tapahtumassa arvotaan myös joulukinkku. Ilta päätetään komeasti ilotulitukseen.
Lauantaina 26.11. ovat parkanolaiset kauppaliikkeet joulunavaustunnelmissa tarjouksineen ja tarjoiluineen. Pyhäaamuna 27.11. klo 10 seurakunta kutsuu Hoosiannakirkkoon. Sunnuntaina kokoonnutaan myös perinteisille Kädentaitajien messuille Parkanon urheilutalolle klo 11-16.

Tervetuloa mukaan avaamaan Parkanon joulua yhdessä!

 https://www.facebook.com/events/1268814636491764/