Parkanon kaupungin perusturvaosasto julistaa haettavaksi

SOSIAALIOHJAAJAN VIRANSIJAISUUDEN

Etsimme työryhmäämme laaja-alaisesta sosiaalityöstä kiinnostunutta sosiaaliohjaajaa. Toimenkuvaan kuuluu vammaispalvelun sosiaaliohjaajan tehtävät sekä aikuisväestön kanssa tehtävää suunnitelmallista työtä sisältäen asiakkaan ohjausta ja neuvontaa sosiaalipalveluissa. Toimenkuvaan on mahdollista vaikuttaa myös omien vahvuuksien mukaan.

Sosiaaliohjaajan kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005) 6§ mukainen pätevyys (soveltuva sosiaalialalle suuntaava sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto).

Arvostamme erityisesti aiempaa kokemusta sosiaalitoimistossa työskentelystä sekä aktiivista ja itsenäistä työotetta, hyviä yhteistyötaitoja ja halua kehittää sosiaalitoimen palveluja.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kvtes:n mukaan. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan kestäen ainakin 31.1.2011 saakka.

Hakemukset, joihin liitetään ansioluettelo sekä jäljennökset opinto- ja työtodistuksista tulee toimittaa viimeistään 17.6.2010 klo 15.00 mennessä osoitteella perusturvajohtaja Vuokko Kuusiluoma, Parkanon kaupunki, PL 14, 39701 PARKANO.

Lisätietoja tehtävästä antaa sosiaalityön päällikkö Saija Kujansuu p. 044 7865311, saija.kujansuu@parkano.fi

 

Parkanossa 3.6.2010

Perusturvaosasto