Parkanon kaupungin perusturvaosasto julistaa haettavaksi

SOSIAALIOHJAAJAN PERHEVAPAAN VIRANSIJAISUUDEN

Etsimme työryhmäämme laaja-alaisesta sosiaalityöstä kiinnostunutta sosiaaliohjaajaa ajalle 4.7.2012–5.1.2014.

Sosiaaliohjaajan tehtävät koostuvat lapsiperheiden ja lastensuojeluasiakkaiden kanssa tehtävästä suunnitelmallista työstä yhdessä muiden perusturvaosaston toimijoiden kanssa. Toimenkuvaan kuuluu lastensuojelun perhetyötä ja lastensuojelutyötä sosiaalityöntekijän työparina. Lisäksi tehtävään kuuluu toimeentulotukiasioita sekä asiakkaan ohjausta ja neuvontaa sosiaalipalveluissa. Toimenkuvaan on mahdollista vaikuttaa myös omien vahvuuksien mukaan.

Sosiaaliohjaajan kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005) 6§ mukainen pätevyys (soveltuva sosiaalialalle suuntaava sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto).

Edellytämme kokemusta sosiaalitoimessa tehtävästä työstä sekä arvostamme aktiivista ja itsenäistä työotetta, hyviä yhteistyötaitoja sekä halua kehittää sosiaalitoimen palveluja.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan 4 kk:n koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote.

Kirjalliset hakemukset opinto- ja työtodistuksineen tulee toimittaa viimeistään 18.6.2012 klo 15.00 mennessä osoitteella Parkanon kaupunki, perusturvajohtaja Vuokko Kuusiluoma, PL 14, 39701 Parkano.

Lisätietoja antaa sosiaalityön päällikkö Saija Kujansuu p. 044 7865311, saija.kujansuu@parkano.fi

Parkanossa 30.5.2012

PERUSTURVAOSASTO