Sivistystoimi

Parkanon kaupungin sivistystoimessa julistetaan haettavaksi 1.4.2016 alkaen tai sopimuksen mukaan toistaiseksi seuraava toimi:

Kirjastovirkailija

Arvostamme hyviä asiakaspalvelutaitoja, yhteistyökykyä ja positiivista työasennetta. Kokemus lasten- ja nuortenkirjastotyöstä sekä vahva tietotekninen osaaminen katsotaan eduksi.

Kirjastovirkailijan työssä painottuu lasten- ja nuortenkirjastotyö: päiväkotiryhmien ja luokkien opastusta, tiedonhaun opetusta, kirjavinkkausta kouluilla jne. Lisäksi hän työskentelee vuorollaan asiakaspalvelussa ja tekee kokoelmatyötä sekä järjestää erilaisia tapahtumia yhteistyössä muiden kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on korkeakoulututkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot (Kirjastoasetus 4§, kohdat 1 tai 2).

Palkkaus KVTES:n mukainen ja työaika 36,25h/vko. Työ on kaksivuorotyötä ja sisältää ilta- ja lauantaityövuoroja.

Toimessa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa 4.3.2016 klo 15 mennessä osoitteella: Parkanon kaupunginkirjasto, Parkanontie 57, 39700 Parkano. Kuoreen merkintä ”Kirjastovirkailija”. Myös sähköpostilla kirjastotoimenjohtajan osoitteeseen tulleet hakemukset otetaan huomioon.
Opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Ennen toimen vastaanottamista on valitun esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja antaa kirjastotoimenjohtaja Paula Latvajärvi, puh. 044-7865 561 tai paula.latvajarvi@parkano.fi

 

Parkanossa 17.2.2016                                                                      Sivistystoimi