Onko yhdistyksellänne ideoita ja tarpeita toiminnan kehittämiseksi? Löytyykö myös intoa ja tekijöitä asioiden toteuttamiseen? Voisiko hankerahoituksesta olla apua ideoiden toteuttamisessa? Jos vastaus kaikkiin em. kysymyksiin on myönteinen, niin kannattaa tulla kuuntelemaan tietoiskua Aktiivinen Pohjois-Satakunta ry:n Leader –rahoituksesta 16.3.2010 klo 18.00 Parkanon kaupungintalon valtuustosaliin. 

Tilaisuudessa Leader –toimiston edustajat kertovat hankerahoituksen mahdollisuuksista. Aikaa on varattu myös kysymyksille ja keskustelulle. Uutena hankerahoituksen muotona esitellään koordinointihanke, joka mahdollistaa yleishyödyllisten yhteisöjen pienimuotoisten investointihankkeiden toteuttamisen tavanomaista EU –hanketta pienemmällä byrokratialla. Pirkanmaan kyläasiamies Marja Vehnämaa kertoo ajankohtaisia asioita kylätoiminnasta ja kyläsuunnitelmien päivityksestä.

Talven aikana on hyvä kypsytellä erilaisia ideoita ja tehdä suunnittelutyötä niin, että kevään tullen on sitten valmius lähteä toteuttamaan asioita. Toivomme, että yhdistyksenne edustaja (tai edustajia) pääsisi paikalle tilaisuuteen. Levittäkää tätä kutsua muillekin ja aktivoikaa ihmisiä mukaan.

Tervetuloa!! 

Aktiivinen Pohjois-Satakunta ry        Pirkan Kylät ry        Kehitysparkki Oy