Parkanon kaupungissa on haettavana
  
MAANMITTAUSINSINÖÖRIN VIRKA
 
Viran sijoituspaikka on teknisen osaston mittaus- ja kaavoitustoimisto. Viran toimenkuvaan sisältyy muun muassa kiinteistönmuodostukseen, kaupungin maanhankintaan ja luovutukseen, kaavoitukseen, ja paikkatietojärjestelmiin liittyviä tehtäviä.

Virkaan valittavalla on oltava maanmittausalan koulutus (AMK-insinöörin tai teknikon tutkinto) sekä kokemusta kiinteistötoimituksista, kiinteistöjen luovutuksesta ja hankinnasta sekä viran muusta tehtäväalasta. Arvostamme hyviä neuvottelu-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Microstation/Stella,
3Dwin- tai vastaavien paikkatieto-ohjelmien sekä kiinteistötietojärjestelmän käyttötaito katsotaan hakijalle eduksi.

Palkkaus määräytyy kuntien teknisten sopimusten mukaisesti. Virkaan valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täytössä sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa.

Kirjalliset hakemukset, joihin liitetään CV ja aiemmat työtehtävät sisältävä ansioluettelo sekä opinto- ja työtodistukset lähetetään: Parkanon kaupunki, ympäristölautakunta, PL 14 39701 Parkano.

Hakuaika päättyy 26.8.2009 kello 15.00.

Työnantajan WWW-sivu: http://www.parkano.fi
Työnantajan osoite: PL 14, 39701 Parkano, sähköposti: kaupunki@parkano.fi
Yhteystiedot: tekninen johtaja Jarmo Kyösti, puh. 044-7865601 ja kaavapiirtäjä Marja-Liisa Ala-Salomäki, puh. 044-7865664