Parkanon kaupungissa on haettavana

                 MAANMITTAUSINSINÖÖRIN VIRKA

Parkanon kaupunki on n. 7000 asukkaan kaupunki. Parkano sijaitsee Pirkanmaan, Satakunnan ja Etelä-Pohjanmaan maakuntien rajalla, valtatie 3:n ja valtatie 23:n sekä Tampere-Seinäjoki rautatien varrella. Rautatieasema sijaitsee kaupungin keskustasta seitsemän kilometrin päässä, joten Parkanoon on helppo ja nopea tulla eri kulkuneuvoilla. Parkano kuuluu nykyään Pirkanmaahan.

Viran sijoituspaikka on teknisen osaston mittaus- ja kaavoitustoimisto.

Maanmittausinsinöörin keskeisimmät työtehtävät ovat kiinteistön muodostamistehtävät, tonttijakojen laadinta ja hyväksyminen sekä kartastotehtävät, maapolitiikan, kiinteistökauppojen sekä poikkeamis- lupien valmistelutehtävät. Virkaan valittavalla on oltava maanmittausalan koulutus (AMK-insinöörin tai teknikon tutkinto) sekä kokemusta kiinteistötoimituksista, kiinteistöjen luovutuksesta ja hankinnasta sekä viran muusta tehtäväalasta. Arvostamme hyviä neuvottelu-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Microstation/Stella,

3Dwin- tai vastaavien paikkatieto-ohjelmien sekä kiinteistötietojärjestelmän käyttötaito katsotaan hakijalle eduksi.Palkkaus määräytyy kuntien teknisten sopimusten mukaisesti/ hakija voi esittää oman palkkatoivomuksensa. Virkaan valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täytössä sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa.Kirjalliset hakemukset, joihin liitetään CV ja aiemmat työtehtävät sisältävä ansioluettelo sekä opinto- ja työtodistukset lähetetään: Parkanon kaupunki, kaavoituslautakunta, PL 14 39701 Parkano.

Hakuaika päättyy 5.6.2015 kello 15.00.

Työnantajan WWW-sivu: http://www.parkano.fi
Työnantajan osoite: PL 14, 39701 Parkano
Yhteystiedot: tekninen johtaja Jarmo Kyösti, puh. 044-7865601 tai jarmo.kyosti@parkano.fi