PARKANON KAUPUNKI HAKEE

henkilöä liikuntapaikkojen hoitajan toimeen.

Liikuntapaikkojen henkilöstö huolehtii mm. urheilutalon, jäähallin, urheilukenttien, uimarantojen, kuntoratojen, hiihtolatujen, vaellusreittien yms. paikkojen ja olemassa olevan hoitokaluston huollosta, korjauksesta, rakentamisesta ja valvonnasta. Liikuntapaikat ovat avoinna syksy-, talvi- ja kevätaikana arkisin klo 8.-22.00 ja viikonloppuisin klo 8.-21.00.

Uuden työntekijän toimenkuvana on edellä mainitut liikuntapaikkojen hoitajalle kuuluva t työt. Työntekijältä edellytetään valmiutta kaikkien teknisen tilapalvelun koneiden ajoon. Lisäksi työntekijältä edellytetään ilta- ja viikonlopputöiden tekemistä ja joustoa työajoissa.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa koulutusta tai riittävää kokemusta (yli 3 vuotta) vastaavista tehtävistä, osallistumista 2-vuorotyöhön (myös viikonloppuisin) ja AB ajokorttia.

Palkkaus määräytyy TS:n mukaan. Hakija voi myös esittää oman palkkatoivomuksen. Toimeen valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävän täytössä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa liikuntapaikkojen hoitaja Veli-Matti Pölönen puh. 044-7865513 tai
veli-matti.polonen@parkano.fi  ja tekninen johtaja Jarmo Kyösti puh. 044-7865601.

Tekniselle osastolle osoitetut kirjalliset hakemukset, joihin liitetään ansioluettelo sekä opinto- ja työtodistukset, tulee toimittaa viimeistään 12.8.2015 kello 15.00 mennessä osoitteeseen: Parkanon kaupunki, PL 14, 39701 PARKANO, tai veli-matti.polonen@parkano.fi .

Kuoreen merkintä ”Liikuntapaikkojen hoitaja”.