logo

Haetaan kahta kehittäjätyöntekijää EETU -hankkeeseen ajalle 1.8.2012 – 30.6.2013

Sosiaali- ja terveysministeriö on myöntänyt Väli-Suomen alueelle vuosille 2011–2013 Kaste-ohjelman mukaista hankerahoitusta lasten, nuorten ja lapsiperheiden palvelujen kehittämiseen KASPERI II -hankkeessa (www.kasperihanke.fi).  Hankekokonaisuutta hallinnoi Tampereen kaupunki. KASPERI II -hankekokonaisuudessa Pirkanmaalla toteutettavassa EETU -osahankkeessa kehitetään lastensuojelun ennaltaehkäisevän tuen sekä intensiivisen työotteen toimintamalleja nuorten palveluihin.

EETU -hankkeessa on mukana kuusi kuntaa. Kunnat ovat Hämeenkyrö, Parkano, Punkalaidun, Pälkäne, Sastamala ja Valkeakoski. Hankkeen hallinnollinen vastuukunta on Hämeenkyrö. Hanke toteutetaan tiiviissä yhteistyössä mukana olevien kuntien ja niiden toimijoiden kanssa. KASPERI II -hankekokonaisuutta ja eri osahankkeiden verkostoa johdetaan ja koordinoidaan Sosiaalialan osaamiskeskus Pikassos Oy:stä käsin.

EETU -hanke on käynnistynyt 1.11.2011 ja hankkeeseen haetaan nyt projektikoordinaattorin työtiimiin kahta kehittäjätyöntekijää intensiivisten toimintamallien pilotointijaksolle 1.8.2012 – 30.6.2013. Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaali-, terveys-, kasvatus- tai nuorisoalan korkeakoulututkinto.

Hakijoilta edellytetään lasten, nuorten ja perheiden palvelujärjestelmän ja lastensuojelutyön tuntemusta, kokemusta nuorten ja perheiden parissa tehtävästä asiakastyöstä sekä monialaisen verkostotyön osaamista ja kehittävää työotetta. Kehittäjätyöntekijöiden työnkuvat ja sisällölliset vastuualueet monialaisessa hanketiimissä täsmentyvät kehittämistyön edetessä syksyn aikana. Toivomme hakijalta aitoa kiinnostusta lasten, nuorten ja perheiden palveluiden kehittämiseen sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityön taitoja.

Ennen työsuhteiden täyttämistä valittujen on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Toimessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Tehtävä edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta. Työhuone ja hankkeen tukikohta sijaitsee Hämeenkyrön kunnassa.

Lisätietoja antavat johtava sosiaalityöntekijä Päivi Niemi, Hämeenkyrön kunta, puh. 050 3226 367 ja projektikoordinaattori Jaana Männikkö puh. 040 1330 462.

Hakemukset ja CV lähetetään viitteellä ”EETU -hankkeen kehittäjätyöntekijä” joko postitse osoitteella Hämeenkyrön perusturvakeskus, Härkikuja 7, 39100 Hämeenkyrö tai sähköpostilla paivi.niemi(@)hameenkyro.fi. Hakemusten tulee olla perillä 10.5.2012 kello 15.00 mennessä. Haastattelut pidetään tiistaina 22.5.2012.

Hämeenkyrö 12.4.2012

Hämeenkyrön perusturvalautakunta