Sivistystoimi

Haemme Parkanon kaupunginkirjastoon informaatikkoa vakituiseen työsuhteeseen.

Toimimme ajanmukaisissa, peruskorjauksen jälkeen keväällä 2017 käyttöönotetuissa tiloissa.

Informaatikon tehtävissä painottuvat lasten- ja nuortenkirjastotyö sekä vastuu kirjaston tieto- ja mediapalveluista. Informaatikko hoitaa myös kirjaston lainauksenvalvonnan. Lisäksi tehtävä sisältää asiakaspalvelutyötä, myös ilta- ja lauantaivuoroissa, kokoelmatyötä sekä tapahtumien järjestämistä.

Arvostamme hyviä asiakaspalvelutaitoja, yhteistyökykyä, positiivista työasennetta ja intoa palveluiden kehittämiseen. Pedagogiset valmiudet ja kokemus lasten- ja nuortenkirjastotyöstä sekä vahva tietotekninen osaaminen ovat eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on korkeakoulututkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot.

Palkkaus KVTES:n mukainen ja työaika 36h 45min/vko. Koeaika on 4 kuukautta.

Työ alkaa 1.10.2017 tai sopimuksen mukaan.

Kirjallinen hakemus, johon on liitetty ansioluettelo, tulee toimittaa 7.9.2017 klo 15 mennessä osoitteella Parkanon kaupunginkirjasto, Parkanontie 57, 39700 Parkano. Kuoreen merkintä ”Informaatikko”. Myös sähköpostilla kirjastotoimenjohtajan osoitteeseen tulleet hakemukset otetaan huomioon. Opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Ennen toimen vastaanottamista on valitun esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja antaa kirjastotoimenjohtaja Paula Latvajärvi, puh. 044-7865 561 tai paula.latvajarvi@parkano.fi

 

 

Parkanossa 24.8.2017                                                                         Sivistystoimi